Klantrelatie management met de blueprint voor groei

Hoe ziet de weg van product- naar klantgericht werken eruit? In 5 stappen zorgen we voor procesoptimalisatie, inzichtelijk ketenmanagement en één centraal klantbeeld.

bluedesk-aanpak-1

Jouw weg naar klantgericht werken ziet er zo uit

Tijdens een strategische sessie bepalen wat jouw organisatie wil bereiken. Vragen die we beantwoorden zijn: waar staat de organisatie op dit moment, waar loop je tegenaan en... waar wil je naartoe?

Dan volgt een snelle inrichting van de blueprint voor groei. De volgende elementen zijn inbegrepen:

 • Productiebeheer
 • Kwaliteitsbeheer
 • Servicecontracten
 • Offertemanagement
 • Contactmanagement
 • Assetmanagement
 • 360-graden klantbeeld
 • Supplychain-partners

Na de implementatie van de basis volgt maatwerkinrichting. Jouw specifieke CRM-processen worden geoptimaliseerd.

Een op maat gemaakt CRM-systeem werkt niet als jouw medewerkers er niet goed mee overweg kunnen. Ons gebruikersadoptie-programma zorgt voor tevreden gebruikers.

Klantbeheersoftware moet met jouw organisatie meebewegen. Het is een continu proces dat wij nauwlettend in de gaten houden.

None

Dit bereikt de organisatie met de blueprint voor groei

Na de implementatie van de blueprint voor groei ben je verzekerd van:

 • Procesoptimalisatie
 • Inzichtelijk ketenmanagement
 • Eén centraal klantbeeld

Hierdoor kun je – nu en in de toekomst – sneller en professioneler inspelen op de behoeften van jouw klanten. En bouwen aan langdurige relaties.

None

Wij werken met...


Aurea CRM

Bluedesk CRM is Gold Partner van Aurea CRM én de verantwoordelijke partner binnen de Benelux. De blueprint voor groei wordt binnen het CRM van Aurea aangepast aan jouw specifieke bedrijfsprocessen voor een optimaal resultaat.


AWS

Het cloudplatform Amazon Web Services (AWS) biedt bijna alle geavanceerde technologieën die in de cloud computing-industrie beschikbaar zijn. Denk aan servers, opslag, netwerken, remote computing, e-mail, mobiele ontwikkeling en beveiliging.

Ervaring in de maakindustrie: wij spreken jouw taal

Door de jarenlange ervaring binnen de maakindustrie begrijpen wij de specifieke uitdagingen en dynamiek van deze sector.

Van product- naar klantgericht werken: maak met ons de overstap

Met onze ondersteuning bij de overgang van een productgerichte naar een klantgerichte benadering, wordt jouw onderneming blijvend succesvol.

Draagvlak en adoptie: met de blueprint voor groei wil je werken

Aandacht voor draagvlak en adoptie staat hoog op de agenda, omdat we geloven dat veranderingen alleen succesvol zijn wanneer ze worden omarmd door het team.

Snelle basisimplementatie: gegarandeerd succes

Onze blueprint voor groei is met snelle basisimplementatie gegarandeerd, waardoor jouw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Klaar om het roer om te gooien?

De vier zekerheden van Bluedesk CRM

Wij gaan graag met je in gesprek over de ambities van jouw organisatie!