Skip to content

Ons Team

Reugène Tokaay

Binnen Bluedesk CRM vul ik de rol in van CRM Consultant. Ik ben hierin verantwoordelijk voor het implementatietraject van de software. CRM is een snel veranderende en dynamische tak waar je veel mee kan bereiken. Door de veelzijdigheid en flexibiliteit van CRM is elke dag weer een nieuwe uitdaging. Dit zorgt ervoor dat CRM voor mij een van de leukste takken binnen de IT is.

Opleiding

HBO Hogere Informatica 

Geboortejaar

1985

Bluefan sinds

In 2008 werkte ik via mijn vorige werkgever al samen met Bluedesk CRM. Begin 2015 trad ik bij Bluedesk CRM in dienst.

Interesses

Muziek en gadgets

Beste klantbeleving

Ik ben een gebruiker van meerdere diensten van Google. Ik kan mij de eerste vakantie dat ik de integratie van deze diensten zag werken nog goed herinneren. Bij het boeken van de vakantie kreeg ik de bevestiging van de vluchtgegevens en de hotelovernachtingen via e-mail binnen. Door de e-mail met de vluchtgegevens verschenen er automatisch afspraken in mijn agenda. De hotels die ik had geboekt waren vanaf dat moment ook altijd zichtbaar op Google Maps. Bij terugkomst in Nederland kreeg ik zelfs een melding met de vraag of er een nieuw fotoalbum gemaakt moest worden. Hierin werden alle foto’s, die ik tijdens de vakantie op mijn telefoon had gemaakt, geplaatst. Door de kleine en vervelende handelingen automatisch uit te voeren, maakt het gebruik van deze diensten mijn leven makkelijker.

Meest teleurstellende klantbeleving

Het gaat hier niet om één specifieke klantervaring, maar ik vind het teleurstellend dat er veel bedrijven zijn die je contactinformatie opvragen en er dan weinig mee doen. Bij het registeren op websites en het aanvragen van pasjes/lidmaatschappen, geef je als klant allemaal gegevens door die goed gebruikt kunnen worden. Bij de meeste bedrijven gaat het contact niet verder dan een maandelijkse nieuwsbrief. Het komt zelden voor dat ik op basis van de verstrekte informatie gerichte of persoonlijke aanbiedingen krijg.

Kwaliteiten

Klantgericht, team-player en oplossingsgericht