Skip to content

Ons Team

Maurice Bosch

Korte introductie van jezelf en je rol binnen Bluedesk CRM:

Ik heb door de jaren heen een ruime ervaring opgedaan met diverse businessprocessen en CRM-systemen. Ik krijg veel energie van het ondersteunen en begeleiden van organisaties in het automatiseren en optimaliseren van hun processen. Om dit op de juiste manier te kunnen doen, wil ik de organisaties waar ik mee samenwerk echt begrijpen en mijzelf kunnen verplaatsen in de eindgebruiker. Dit helpt me om kritisch te kunnen kijken naar de huidige situatie en op die manier waarde toe te voegen door middel van concrete en efficiënte verbeterstappen

Foto Maurice

Functie

CRM Consultant

Opleiding

CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders)

Geboortejaar

1979

Bluefan sinds

2022

Interesses

Lekker uit eten, leuke dingen met de kinderen doen, Salesforce

Beste klantbeleving

Een tijd terug was de oplaadkabel van de babyfoon kapot. Ik heb toen contact opgenomen met de verkoper (een bekende site met als logo een man in een blauw pak) met de vraag of ik een nieuwe kabel kon bestellen, omdat deze al uit de garantie was.
De persoon die ik aan de telefoon kreeg ging direct opzoeken of dit onderdeel ‘los’ te bestellen was. Omdat ze de informatie helaas niet direct kon vinden beloofde ze om mij op de hoogte te houden. Ik had toen de verwachting dat het enige tijd zou duren voor ik antwoord zou krijgen. Tot mijn grote verrassing belde ze binnen een uur terug met het nieuws dat deze kabel niet los te bestellen zijn. Wel had ze geregeld dat ze toch kosteloos een nieuwe kabel toe zouden sturen.
Dit overtrof mijn verwachtingen op een positieve manier. Dit was alleen nog niet alles, want toen het pakketje thuisbezorgd werd zat er zelfs een knuffeltje in de doos.
Al met al dus een zeer positieve ervaring, omdat zij mijn verwachtingen twee keer heeft overtroffen en verder is gegaan dan de ‘standaard’ procedure om te zoeken naar een gepaste oplossing.

Meest teleurstellende klantbeleving

Wij hadden onlangs een lekkere zonvakantie gepland waarbij we om 7 uur ‘s ochtends zouden vliegen. Dit betekent natuurlijk dat we rond 5 uur op het vliegveld moeten zijn en nog een uur eerder uit bed. Ik kan je wel verklappen dat 4 uur ‘s ochtends opstaan niet mijn favoriete bezigheid is. Het vooruitzicht om rond de middag heerlijk in de zon te zitten maakte het vroege opstaan toch wel wat makkelijker.

Vanaf aankomst tot aan het boarden ging zonder enig probleem. 

Maar nadat we circa 20 minuten buiten in de kou hadden gestaan zonder enige informatie zijn we maar weer naar binnen gegaan. Hier was het personeel erg verrast dat we nog niet in het vliegtuig zaten. 

Vanaf dat moment heeft het ongeveer 2 uur geduurd voordat er ook maar enige communicatie heeft plaatsgevonden! Na 2 uur werd ons verzocht om naar een andere gate te gaan. Vanwege een technisch probleem met het eerste vliegtuig zouden we met een ander toestel vliegen.

Daarna was het helaas weer anderhalf uur stil. Vanwege een tweede kapotte vliegtuig werd onze vlucht uiteindelijk met 24 uur uitgesteld naar de volgende ochtend 7 uur. 

In de 6 uur die we op het vliegveld hebben doorgebracht, hebben we diverse malen geprobeerd informatie te verzamelen. Dit was een vrijwel onmogelijke opgave. Er werd op geen enkele wijze proactief gecommuniceerd. Dit was erg frustrerend. Gelukkig is het de volgende dag goed gegaan en hebben we alsnog een prettige vakantie gehad.

Kwaliteiten

Visie, creatief, klantgericht, resultaatgericht en gedreven