Skip to content

Ons Team

Kawian Wali

Korte introductie van jezelf en je rol binnen Bluedesk CRM:

Kawian Wali is een enthousiaste applicatie specialist die recentelijk zijn opleiding tot Applicatie & Media Ontwikkeling heeft afgerond. Sinds juni 2023 is hij werkzaam bij Bluedesk CRM in de rol van applicatie specialist. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het beheer van verschillende klantomgevingen. Kawian werkt nauw samen met het team om ervoor te zorgen dat de applicaties optimaal functioneren en voldoen aan de behoeften van de klanten. Met zijn frisse kennis en passie voor applicatieontwikkeling draagt Kawian bij aan het leveren van hoogwaardige oplossingen en het bieden van een uitstekende gebruikservaring aan de klanten van Bluedesk CRM.

Functie

Applicatie specialist

Opleiding

Applicatie en media ontwikkeling

Geboortejaar

2002

Bluefan sinds

1 juni 2023

Interesses

Klimmen en reizen zijn mijn  interesses die avontuur en ontdekking met zich meebrengen. Ik klim twee dagen per week bij Mountain Network in Dordrecht. Mountain Network is een bekend klimcentrum waar je kunt trainen en nieuwe uitdagingen kunt ontdekken. Reizen geeft me de mogelijkheid om nieuwe culturen en landschappen te ontdekken. Mijn passie voor avontuur en het verkennen van de wereld komt goed tot uiting in deze interesses.

Beste klantbeleving

Onlangs had ik een probleem met een online gekocht product. Ik nam contact op met de klantenservice en werd vriendelijk begroet door Linda. Ik legde mijn probleem uit en Linda luisterde aandachtig en nam mijn zorgen serieus.

Linda stelde voor om samen naar mogelijke oplossingen te kijken in plaats van me simpelweg door te verwijzen naar de retourprocedure. Ze dacht actief met me mee en gaf advies op basis van haar expertise. We kwamen samen tot een acceptabele oplossing.

Gedurende het gesprek bleef Linda vriendelijk en professioneel. Ze toonde begrip voor mijn situatie en verzekerde me dat mijn tevredenheid als klant belangrijk voor haar was. Ik voelde me gewaardeerd als klant door haar vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Meest teleurstellende klantbeleving

Onlangs had ik een vervelende ervaring bij een garage die ik graag wil omzetten in een goed geschreven verhaal. Het begon allemaal toen ik problemen had met mijn brommer en besloot deze naar de garage te brengen. Ik had er vertrouwen in dat ze mijn brommer snel zouden repareren en ik weer probleemloos de weg op kon.

Twee weken later kreeg ik eindelijk het bericht dat mijn brommer klaar was om opgehaald te worden. Opgelucht haastte ik me naar de garage om mijn geliefde tweewieler terug te krijgen. Eenmaal thuis aangekomen, vol verwachting van een soepel rijdende brommer, ontdekte ik tot mijn grote teleurstelling dat de problemen nog steeds niet verholpen waren. Mijn hart zonk in mijn schoenen, want ik had gehoopt dat de garage mijn brommer volledig gerepareerd had.

Onmiddellijk nam ik contact op met de garage om hen op de hoogte te stellen van de aanhoudende mankementen. Tot mijn verbazing en frustratie vertelden ze me dat het nu mijn probleem was en dat ik opnieuw 40 kilometer terug naar de garage moest rijden als ik wilde dat ze er nogmaals naar keken. Mijn ongenoegen was enorm, omdat ik vond dat ze verantwoordelijk waren voor het correct repareren van mijn brommer. Het voelde oneerlijk dat ik opnieuw de afstand moest afleggen, terwijl zij hun werk niet goed hadden gedaan.

Gelukkig had ik een goede vriend die handig was met brommers en ik besloot naar hem toe te gaan voor hulp. Hij begreep mijn frustratie en bood aan om naar mijn brommer te kijken. Met zorg en aandacht repareerde hij de mankementen die de garage had nagelaten. Ik was ontzettend dankbaar voor zijn hulp en expertise, want hij bracht mijn brommer weer in topconditie.

De ervaring bij de garage was ongetwijfeld teleurstellend en het gebrek aan klantgerichtheid van hun kant was duidelijk zichtbaar. Gelukkig heeft mijn vriend de situatie rechtgezet en ervoor gezorgd dat mijn brommer weer in perfecte staat verkeert. Het is jammer dat ik niet dezelfde service bij de garage heb gekregen, maar ik ben dankbaar dat er nog steeds mensen zijn zoals mijn goede vriend, die klaarstaan om te helpen wanneer dat nodig is.

Kwaliteiten

Klantgericht, realistisch, behulpzaam en gedreven.