Skip to content

Ons Team

Jeroen Coopmans

Korte introductie van jezelf en je rol binnen Bluedesk CRM:

Ik vervul bij Bluedesk CRM de rol van Business Consultant in het Salesforce-team. Dit is de verbindende factor tussen de technische consultants en de stakeholders van de klant. Gedurende het project zorg ik ervoor dat de oplossing aansluit op de verwachtingen en user stories van de opdrachtgever. Door mijn kennis en ervaring in sales- en marketingprocessen en project- en veranderingsmanagement kan ik klanten in iedere fase van het project ontzorgen.

Hierbij denk ik vanuit klantperspectief. Het startpunt is altijd verbetering van de klantervaring, om vervolgens met terugwerkende kracht de technologie, processen en cultuur die deze verbetering mogelijk maken te realiseren. De slimme oplossingen van het Salesforce-landschap maken dit mogelijk.

Jeroen Coopmans

Functie

Salesforce Business Consultant

Opleiding

Administrator – Salesforce

Pardot Specialist – Salesforce

Facility Management – Hogeschool Diedenoort Wageningen

Geboortejaar

1975

Bluefan sinds

2022

Interesses

Mountainbiken, samen met mijn gezin wandelen en picknicken in de natuur, borrelen en eten met vrienden, lezen, home exchange vakanties en marketing-automation-oplossingen van Salesforce.

Beste klantbeleving

Dat de bezorger van Coolblue bij het leveren van een nieuw apparaat aan me vroeg of hij het oude apparaat mee mocht nemen in zijn bakfiets.

Meest teleurstellende klantbeleving

Koffie in Frankrijk.

Kwaliteiten

Klantgericht, leergierig, empathisch, oplossingsgericht en creatief