Skip to content

Ons Team

Daniëlle Rutten

In dit mannenteam heb ik de functie van Office Manager. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit administratieve taken en daarnaast ondersteun ik Michiel en Lars. Ook allerlei andere voorkomende werkzaamheden op kantoor pak ik op. De diversiteit aan werkzaamheden maakt deze functie zo leuk en uitdagend. Voordat ik bij Bluedesk CRM ging werken had ik een soortgelijke functie bij een bedrijf dat 90% uit mannen bestond maar daar was de sfeer niet zo vertrouwd, gezellig en open als hier. In dit team voelde ik me meteen thuis.

Opleiding

M.T.R.O. Middelbaar, Toeristisch en Recreatief Onderwijs

Geboortejaar

1978

Bluefan sinds

2015

Interesses

Sporten en leuke uitstapjes maken met de kinderen

Daniëlle Rutten

Beste klantbeleving

Vorig jaar met ben ik met een vriendin naar een hotel in Spanje geweest dat net na een verbouwing geopend was. Via de site hadden we airport service aangevraagd. Na onze vertraging stond de man van het hotel nog netjes op de luchthaven op ons te wachten. In het busje stonden twee flesjes koud water voor ons klaar en kregen we alle twee een bosje vers geplukte bloemen. Eenmaal aangekomen in het hotel kregen we een heerlijk welkomstdrankje en werden onze koffers naar onze kamer gebracht. Tijdens ons verblijf werden we als koninginnen behandeld.

Meest teleurstellende klantbeleving

Toen wij een tijdje geleden op zoek gingen naar de perfecte keuken zijn we langs een aantal keukenzaken gegaan om offertes op te vragen. In één keukenzaak gingen we de prijs bespreken omdat de offerte belachelijk hoog was. We hadden al bij de verkoper aangegeven dat hij meteen met een goede prijs moest komen omdat we geen zin hadden in onderhandelingen. De verkoper ging even met zijn leidinggevende overleggen en kwam daarna terug met een prijs stukken lager. Wij voelden ons zo opgelicht en zijn meteen weggegaan.

Kwaliteiten

Nauwkeurig, zorgzaam en analytisch