De strippenkaart zomeractie van Bluedesk CRM

Ontdek Bluedesk CRM via een strippenkaart en behoud de regie over je kosten

None

De strippenkaart zomeractie

Een CRM-systeem moet een organisatie helpen groeien. Dat kan alleen als de CRM-oplossing naadloos past. Daarom kijken we bij Bluedesk CRM naar wat een organisatie nodig heeft om te groeien. Zo dragen onze oplossingen bij aan het succes van jouw organisatie.

Je organisatie verandert, groeit, of gaat samenwerken met een andere partij. Allemaal redenen om abonnementen en afspraken te herevalueren en contracten tijdelijk te pauzeren. Misschien heb jij het gevoel dat Bluedesk CRM op dit moment nog niet bij je organisatie past of heb je niet de ruimte om een volledig abonnement af te nemen. Maak daarom via deze zomeractie kennis met de Bluedesk CRM strippenkaart.

Voor wie is de strippenkaart?

De strippenkaart van Bluedesk CRM is speciaal voor jou. Er kunnen allemaal redenen zijn waarom een abonnement op dit moment (nog) niet bij je past. Wellicht zijn de kosten van een abonnement te hoog of weet je nog niet goed wat je zoekt binnen CRM. Toch is het belangrijk voor je organisatie om je CRM goed in te richten. De strippenkaart van Bluedesk CRM is dan de ideale oplossing. Wel alle functionaliteiten van Bluedesk CRM zonder de vaste kosten van een abonnement.