Skip to content

De strippenkaart zomeractie van Bluedesk CRM

Ontdek Bluedesk CRM via een strippenkaart en behoud de regie over je kosten

De strippenkaart zomeractie

Een CRM-systeem moet een organisatie helpen groeien. Dat kan alleen als de CRM-oplossing naadloos past. Daarom kijken we bij Bluedesk CRM naar wat een organisatie nodig heeft om te groeien. Zo dragen onze oplossingen bij aan het succes van jouw organisatie.

Je organisatie verandert, groeit, of gaat samenwerken met een andere partij. Allemaal redenen om abonnementen en afspraken te herevalueren en contracten tijdelijk te pauzeren. Misschien heb jij het gevoel dat Bluedesk CRM op dit moment nog niet bij je organisatie past of heb je niet de ruimte om een volledig abonnement af te nemen. Maak daarom via deze zomeractie kennis met de Bluedesk CRM strippenkaart.

De strippenkaart header

Wat zijn de voordelen:

  • Niet vastzitten aan een duur maandelijks abonnement
  • Alle functionaliteiten van Bluedesk CRM
  • Flexibel in te zetten wanneer het jouw uitkomt
  • Optimaal gebruik door betaling per uur
  • Eigen regie in kosten

Betaal voor wat je gebruikt

Bij aanschaf van de strippenkaart koop je een aantal uren in. Deze uren kun je gebruiken wanneer jij dit wil. Hulp nodig in de ondersteuning? Wij zijn er voor je. De uren die we hiervoor gebruiken, worden van je strippenkaart afgeschreven. Als je in een maand geen gebruik maakt van onze services betaal je niks. Je zit niet vast aan een abonnement die je niet volledig gebruikt. Bespaar kosten en optimaliseer je CRM ervaring met de strippenkaart van Bluedesk CRM.

Voor wie is de strippenkaart?

De strippenkaart van Bluedesk CRM is speciaal voor jou. Er kunnen allemaal redenen zijn waarom een abonnement op dit moment (nog) niet bij je past. Wellicht zijn de kosten van een abonnement te hoog of weet je nog niet goed wat je zoekt binnen CRM. Toch is het belangrijk voor je organisatie om je CRM goed in te richten. De strippenkaart van Bluedesk CRM is dan de ideale oplossing. Wel alle functionaliteiten van Bluedesk CRM zonder de vaste kosten van een abonnement.

Voor de vergelijker

Voor de vergelijker

Wil je wel investeren in je CRM, maar twijfel je tussen aanbieders, of hoe je dit wil doen? Schaf een strippenkaart aan en ontdek Bluedesk CRM zonder dat je vast zit aan een abonnement.

voor de kat uit de boom kijker

Voor de kat-uit-de-boom-kijker

Ben jij nieuwsgierig naar de services van Bluedesk CRM maar twijfel je nog over de volgende stap? Schaf een strippenkaart aan en ontdek Bluedesk CRM zonder dat je vast zit aan een abonnement.

voor de bespaarder

Voor de bespaarde

Wel investeren in je CRM, maar geen zin in een duur abonnement die je maandelijkse kosten laten stijgen? Schaf een strippenkaart aan en ontdek Bluedesk CRM zonder vaste maandelijkse kosten.

voor de groeier

Voor de groeier

Is je bedrijf gegroeit en wil je nu echt van start met de CRM van jouw organisatie? Schaf een strippenkaart aan en ontdek de functionaliteiten van Bluedesk CRM

Schaf een strippenkaart aan en ontdek Bluedesk CRM