Skip to content

Ons Team

Stef Groenendaal

Binnen Bluedesk CRM ben ik als Applicatie Specialist verantwoordelijk voor de afhandeling van ‘change requests’ en ‘support issues’ die vanuit de klant gericht zijn aan de Service Studio van Bluedesk CRM. Als Applicatie Specialist bewaak ik het proces wat voor een gestroomde afhandeling van deze verzoeken zorgt en ben ik iedere dag weer bezig om de Service Studio naar een hoger niveau te tillen door mijn kennis van onze beide CRM platformen Salesforce en Aurea CRM te verbeteren. Met mijn commerciële achtergrond en ervaringen in de Retail kan ik mijzelf goed verplaatsen in de bedrijfsprocessen van onze klanten en hanteer ik een denkwijze vanuit een commercieel en IT perspectief. Naast mijn werkzaamheden op de Service Studio bied ik als Applicatie Specialist ook ondersteuning tijdens projecten die worden uitgevoerd door onze CRM consultants. Binnen Bluedesk CRM heb ik de mogelijk gekregen om mijn affiniteit met de commercie en de IT te bundelen in mijn dagelijkse werkzaamheden, namelijk werken met CRM!

Opleiding

  • MBO Systeem-/netwerkbeheer
  • HBO Business and information management

Geboortejaar

1984

Bluefan sinds

2014

Interesses

Sport (voetbal, wielrennen) en Astronomie

Beste klantbeleving

Mijn beste klantbeleving is de aftersales afdeling van onze aannemer tijdens de oplevering van ons huis. Ondanks dat het voor deze medewerkers dagelijkse kost is begrepen ze dat dit voor iedere koper een unieke en spannende beleving is en dit gevoel wisten zij ook over te brengen. Alle openstaande punten werden correct opgepakt en via een klantportaal was de status van de melding altijd direct inzichtelijk. Ondanks dat er voor de openstaande punten verschillende externe leveranciers verantwoordelijk waren functioneerde de aftersales afdeling als trechter en zorgde ze voor één communicatiekanaal. Mede mogelijk gemaakt door CRM! 😉

Meest teleurstellende klantbeleving

Mijn meest teleurstellende klantbeleving is de boekingsmaatschappij van mijn vakantie enkele jaren geleden. Een paar weken voordat mijn vriendin en ik op vakantie zouden gaan kregen we via een vrij onpersoonlijke e-mail te horen dat onze heenvlucht gewijzigd was. In plaats van vlak na middernacht te vliegen (‘s ochtends aankomen) kregen we te horen dat we aan het einde van de middag gingen vliegen (‘s nachts aankomen). Dit zou betekenen dat we één dag minder vakantie zouden hebben. Om een lang verhaal kort te maken, na ontzettend veel dubbele communicatie en na iedere keer weer een andere medewerker aan de lijn te krijgen om je verhaal opnieuw uit te leggen en de belofte om mij terug te bellen heb ik een manager aan de lijn gekregen. Deze manager zorgde er binnen 15 minuten voor dat we een dag eerder vlogen i.p.v. een dag later. Ruim één week aan frustrerende communicatie was binnen 15 minuten opgelost. Door een totaal gebrek aan interne communicatie en geen inlevingsvermogen van de medewerkers hebben mijn vriendin en ik besloten om nooit meer een vakantie via deze maatschappij te boeken.

Kwaliteiten

Klantbeleving en teamspeler