Skip to content

Ons Team

Stef Groenendaal

Als CRM consultant ben ik de verbinder tussen onze klanten en het Bluedesk CRM ontwikkelteam. Samen met de klant werken we aan de hand van een door ons samen opgestelde blueprint voor groei (roadmap) aan het implementeren en optimaliseren van processen in CRM. Dankzij mijn technische- en businesservaring vertaal ik jullie wensen probleemloos naar een oplossing voor de gehele organisatie!

Stef Groenendaal

Opleiding

HBO Business and information management

MBO Systeem-/netwerkbeheer

Geboortejaar

1984

Bluefan sinds

2014

Interesses

Sport (voetbal, wielrennen) en Astronomie

Beste klantbeleving

Mijn beste klantbeleving is de aftersales afdeling van onze aannemer tijdens de oplevering van ons huis. Ondanks dat het voor deze medewerkers dagelijkse kost is begrepen ze dat dit voor iedere koper een unieke en spannende beleving is en dit gevoel wisten zij ook over te brengen. Alle openstaande punten werden correct opgepakt en via een klantportaal was de status van de melding altijd direct inzichtelijk. Ondanks dat er voor de openstaande punten verschillende externe leveranciers verantwoordelijk waren functioneerde de aftersales afdeling als trechter en zorgde ze voor één communicatiekanaal. Mede mogelijk gemaakt door CRM! 😉

Meest teleurstellende klantbeleving

Mijn meest teleurstellende klantbeleving is de boekingsmaatschappij van mijn vakantie enkele jaren geleden. Een paar weken voordat mijn vriendin en ik op vakantie zouden gaan kregen we via een vrij onpersoonlijke e-mail te horen dat onze heenvlucht gewijzigd was. In plaats van vlak na middernacht te vliegen (‘s ochtends aankomen) kregen we te horen dat we aan het einde van de middag gingen vliegen (‘s nachts aankomen). Dit zou betekenen dat we één dag minder vakantie zouden hebben. Om een lang verhaal kort te maken, na ontzettend veel dubbele communicatie en na iedere keer weer een andere medewerker aan de lijn te krijgen om je verhaal opnieuw uit te leggen en de belofte om mij terug te bellen heb ik een manager aan de lijn gekregen. Deze manager zorgde er binnen 15 minuten voor dat we een dag eerder vlogen i.p.v. een dag later. Ruim één week aan frustrerende communicatie was binnen 15 minuten opgelost. Door een totaal gebrek aan interne communicatie en geen inlevingsvermogen van de medewerkers hebben mijn vriendin en ik besloten om nooit meer een vakantie via deze maatschappij te boeken.

Kwaliteiten

Klantbeleving en teamspeler