U wilt groeien als organisatie door uw commerciële processen verder te optimaliseren. Dan heeft Bluedesk CRM een kans voor u. Een snelle start maken met het meest innovatieve CRM-platform ter wereld? Dit kan met onze Quick Start pakketten. Door gebruik te maken van de best practices van Salesforce lift u mee op jarenlange wereldwijde ervaring voor het effectiever en efficiënter maken van uw verkoop- en serviceactiviteiten.

Basic – Optimalisatie van verkoopactiviteiten

Voor wie?                                                                                                                

U bent een organisatie waarbij uw verkopers ondersteund worden met Outlook, Excel bestanden en MS Word documenten. Daarnaast ligt informatie versnipperd in de organisatie en met name in de hoofden van uw medewerkers.

Uw behoefte?                                                                                                         

U heeft behoefte aan een oplossing waarmee u snel van start kunt gaan. Ook bent u bereid om de werkwijze zoals in Salesforce direct in gebruik te nemen. Bij deze werkwijze worden relaties en activiteiten centraal beheerd, met de informatie die relevant is voor uw organisatie. Hiermee kunt u de groei van uw organisatie beter begeleiden.

Uw pakket: Basic                                                                                                  

Lead en Opportunity Management zorgen voor een efficiënt en effectief verkoopproces. Vervolgens krijgt u eenvoudig inzicht in verkoopresultaten door de uitgebreide set aan rapportages die standaard meegeleverd worden. Hierdoor bespaart u met de Basic Quick Start inrichting tijd en door middel van de mobiele app werkt u vanuit de palm van uw hand. Daarnaast heeft u direct inzage in uw forecast.

Advanced – Verkoop, customer service en geautomatiseerde processen

Voor wie?                                                                                                                

U gebruikt al een basis CRM-applicatie of een eigen klantendatabase en u bent toe aan de volgende stap. Daarnaast wilt u een robuuste basis neerzetten waarmee u snel kunt doorgroeien. Als groeiende organisatie kunt u meegroeien met het succes van Salesforce.

Uw behoefte?                                                                                                         

U wilt naast een oplossing voor verkoop ook een oplossing voor customer service en processen automatiseren in Salesforce. Hiermee kunnen uw relaties en activiteiten centraal beheerd worden.

Uw pakket: Advanced                                                                                          

Naast Lead, Opportunity Management en Case-management is ook Service-management inbegrepen voor het kunnen registreren van vragen en klachten. Quick Start Advanced biedt ook de mogelijkheid tot registratie van marketingcampagnes. Bij een groeiende organisatie komen ook meer rollen kijken; dit ondersteunen wij in Quick Start Advanced door het inrichten van verschillende rollen. Door het gebruik van deze profielen kan er onderscheid gemaakt worden in wat iemand mag zien en bewerken in Salesforce. Bijvoorbeeld binnen- en buitendienst, maar uiteraard ook zodat het management aparte informatie te zien krijgt. Ook richten wij voor u één workflow in om een proces te automatiseren; denk hierbij aan een automatische herinnering indien er te lang geen activiteit heeft plaatsgevonden op een opportunity.

Pardot Basic

U wilt hulp bij het warm houden van uw suspects en prospects; zodat u zich kunt gaan focussen op de hot leads om meer business te genereren. Met Pardot kun je door middel van content pagina’s en email-marketing een lead warmhouden en toetsen aan de hand van scores. Dit gebeurd aan de hand van business rules hoe warm een lead is en welke interesse een lead heeft. Zo kun je op het juiste moment, via het juiste kanaal met de juiste boodschap in contact treden met je lead waarmee de kans op scoren vergroot wordt. Om ervoor te zorgen dat u meteen kunt starten met Pardot richten wij vier e-mail templates en twee landingspagina’s in, importeren we uw bestaande prospects en ronden we het project af met een training.

Pardot Advanced

Hetzelfde als Pardot Basic, maar dan met nóg meer mogelijkheden. Uw organisatie wil haar leads voorzien van dynamische content en dieper duiken in de analyse van Pardot. Het uitvoeren van A/B tests en integratie met Google AdWords behoort ook tot de mogelijkheden van Pardot Advanced. Zo weet u welke manier van marketingcampagnes uitvoeren het beste aanslaat bij uw doelgroep en heeft u de mogelijkheid om informatie uit uw Google AdWords campagne te koppelen aan Pardot en Salesforce. Dit is nog een extra manier om te zien wat een lead uw organisatie gekost heeft.

Combi deals

Bent u op zoek naar het beste uit beide werelden? Combineer dan de Salesforce Quick Starts met Pardot. Zo benut u de kracht van het Salesforce platform voor zowel leadgeneratie als CRM.

Meer informatie of vragen                                                                                  

Heeft u interesse of nog een aantal vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!