aureaAurea™ stelt bedrijven in staat om transformerende ervaringen aan klanten te leveren. Ons Customer Experience Platform helpt u klanten op te bouwen, te monitoren en het optimaliseren van de end-to-end customer journey voor een breed scala van industrieën, waaronder energie, retail, verzekeringen, reizen en gastvrijheid en life sciences. Met meer dan 1.500 klanten wereldwijd, waaronder British Airways, Bank of America, en MetLife, combineert Aurea een waanzinnige focus op het succes van de klant met innovatieve technologie en wereldklasse levering.

salesforce

Salesforce begon in 1999 met de visie om CRM (Customer Relationships Management) opnieuw uit te vinden. Sindsdien heeft ons pionierswerk op het gebied van Cloud computing de manier waarop zakelijke software wordt geleverd en gebruikt, revolutionair veranderd. Hierdoor ziet de industrie er nu heel anders uit. Al sinds de lancering van onze eerste CRM-oplossing worden Salesforce-producten volledig vanuit de Cloud geleverd. Dat betekent dat alles online staat – geen software, geen hardware. Er zijn geen hoge opstartkosten, geen onderhoud, en je medewerkers kunnen aan de slag vanaf elk apparaat met een internetverbinding – smartphone, tablet of laptop.

 

human inferenceHuman Inference, een Neopost bedrijf, helpt al meer dan 25 jaar overheid en bedrijfsleven om relevanter en persoonlijker te interacteren met klanten, prospects en burgers. Human Inference zorgt ervoor dat medewerkers alle informatie die ze nodig hebben altijd en overal beschikbaar beschikbaar hebben. Daardoor kunnen organisaties betere service verlenen, risico managen en meer cross- en upsell realiseren.

StepOrange is de leidende Europese leverancier van Salesforce industrieoplossingen voor organisaties met een missie de wereld te verbeteren. StepOrange is gespecialiseerd in het optimaliseren van betaal en incassostromen. Met haar applicatie ‘Converse’ biedt StepOrange, samen met Salesforce.org, Europese fondsenwervende organisatie een kant en klare fondsenverwende CRM oplossing. StepOrange heeft met Converse het doel iedere donatie efficiënt en transparant van donateur naar project te brengen.