Bluedesk CRM heeft samen met Nassau Fundraising een nieuwe major donor management aanpak en oplossing ontwikkelt die non-profit organisaties helpt structuur aan te brengen in de relatie met grote gevers; dit leidt tot meer inkomsten. We noemen het 'Moves that Matter'. Het ondersteunende systeem is eind juni gelanceerd. 

Wat is moves that matter?        

Zoals eerder beschreven is Moves that matter een nieuwe major donor management aanpak en oplossing die non-profit organisaties helpt bij het aanbrengen van structuur in relatiemanagement met grote gevers. Dit leidt tot een hoger rendement en meer inkomsten uit deze groep. De oplossing wordt ondersteund door het meest innovatieve relatie platform Salesforce in combinatie met Converse.

Waarom moves that matter?                   

Moves that Matter speelt in op ontwikkelingen in de markt. Eén ontwikkeling is dat de vraag naar relatiemanagers groter is dan het aanbod. Hierdoor is er een groei van ‘startende’ relatiemanagers en een snelle wissel van de wacht. Moves that Matter zorgt dat ‘startende’ relatiemanagers begeleid worden en trainingen krijgen zodat zij snel hetzelfde niveau beschikken als andere relatiemanagers.

Een andere ontwikkeling is dat de eerste stap vaak reactief relatiemanagement is. Dit is belangrijk maar leidt niet tot meer inkomsten. Moves that Matter hanteert een proactieve aanpak; een uitgebreide analyse wie er benaderd moeten worden, wanneer en met welke boodschap.

Een laatste ontwikkeling is dat de database niet optimaal wordt ingezet. De database wordt vaak ingericht op 1-op-veel contact in plaats van een-op-een contact. De aanpak die Moves that Matter handhaaft zorgt ervoor dat er veel direct contact plaatsvindt met prospects. 

Wat is de belofte?                            

Moves that Matter is een aanpak en oplossing dat;

  • structuur aanbrengt in relatiemanagement met grotere gevers en geborgd is in database;
  • niet alleen relatiemanagement meetbaar maakt, maar ook de invloed die relatiemanagement heeft op toekomstige inkomsten;
  • managers helpt de strategie op grotere gevers tijdig bij te sturen;
  • relatiemanagers helpen de inkomsten uit grote gevers te verhogen.

De structuur

Wat ontvangt u met Moves that Matter?

Kort samengevat                       

Moves that Matter is een oplossing die een proactieve aanpak hanteert; structuur en nieuwe technologieën worden ingezet om dit proces te ondersteunen. De kans op een hoger rendement en meer inkomsten uit deze groep wordt vergroot. Dit dankzij de structuur in relatiemanagement met grote gevers,

Heeft u nog vragen over Moves that Matter of heeft u interesse? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!