None

Laat jouw NGO groeien met de
Fundraising Quick Start Package

Standaardoplossingen zijn er om naar wens en behoefte in te richten – dat zit in ons DNA. Maar door onze ervaring met niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) gaan wij samen met jou een stap verder. Naast de implementatie van Salesforce als veelzijdige oplossing voor NGO’s, voegen we nu ons eigen op maat gemaakte bouwstenen toe die jou als NGO vooruit helpen. Maak kennis met de Fundraising Quick Start Package. Doe de scan en ontdek op welk level jouw NGO zit!

None

Samen stappen maken met jouw NGO

Met de Fundraising Quick Start Package hebben we dé basis ontwikkeld voor een NGO-waardige implementatie die niet één, maar drie stappen verder gaat. Dat doen we door innovatie, schaalbaarheid en specifieke marktkennis toe te voegen. Wij werken met Salesforce: het meest innovatieve cloudplatform ter wereld. Zo spelen we altijd in op de ontwikkelingen. Onze implementatie is daarnaast schaalbaar. Als NGO zal je nooit uit ons jasje groeien: wij groeien met jou mee. Met onze jaren aan kennis van de Nederlandse NGO-markt voegen wij daarnaast een extra dimensie toe aan het wereldwijde succes van Salesforce. Wil jij weten hoe de Fundraising Quick Start Package jou kan helpen? Doe dan de scan!

None

Onze aanpak start bij jou ambitie

Wij combineren onze best practices met het beste maatwerk. Door de data te centraliseren en klantinteractie te personaliseren komen we samen tot datagedreven beslissingen die jouw NGO vooruit helpen. Met interactie als uitgangspunt zit jij in de driver’s seat en bepaal jij de richting met ons advies op maat en jarenlange ervaring als input.