Salesforce is het nummer 1 CRM systeem ter wereld met meer dan 150.000 aangesloten organisaties. Saleforce is met zijn brede Cloud platform inmiddels al veel meer dan een CRM-systeem alleen. Door alle functionaliteiten welke Salesfoce aanbiedt, denk hierbij aan Verkoop (Sales Cloud), Service (Service Cloud), Marketing (Marketing Cloud), E-commerce (Commerce Cloud) en Community ’s (community Cloud), kunt u alle bedrijfsprocessen vastleggen in één platform en van daaruit werken. De mogelijkheden zijn zo praktisch eindeloos.

Waarom Salesforce

Creëer met Salesforce een 360 graden beeld van uw klant zodat u altijd op de hoogte bent van wat er bij uw klant speelt. Door het hele proces van lead tot aankoop te stroomlijnen in Salesforce zult u zien dat u gerichter nieuwe klanten weet te werven en bestaande klanten tevreden houdt. Draai vervolgens rapportages uit over u klanten om zo nog beter te kunnen targetten met succesvolle marketingcampagnes.

Multitenancy

Zoals gezegd is Salesforce een cloud oplossing maar wat houdt dit precies in? Dit houdt in dat Salesforce u al het werk uit handen neemt waardoor u zorgeloos kunt ondernemen. Zo zal Salesforce zorgen dat er een omgeving voor u beschikbaar wordt gesteld om u data te registreren. Daarnaast wordt er gezorgd voor de beveiliging van deze omgeving, genoeg capaciteit om data op te kunnen slaan en ieder jaar drie gratis updates om u de gelegenheid te bieden gebruik te kunnen maken van de nieuwste technieken.

Implementatiepartner

Wat is de rol van Bluedesk CRM? Bluedesk CRM is implementatie partner van Salesforce wat inhoudt dat Bluedesk CRM ervoor zorgt dat de ‘oplossingen’ die beschikbaar is gesteld door Salesforce naar de wensen van de klant wordt ingericht. Bluedesk CRM zal als sparringpartner fungeren en mee om de tekentafel gaan zitten om zo functionaliteiten en processen uit te tekenen welke van belang zijn voor een organisatie. Door onze jarenlange ervaring en expertise in verschillende type branches is Bluedesk CRM in staat bedrijfskundige processen te adviseren maar ook kritisch genoeg om zaken af te raden.

Vraag vrijblijvend advies aan