CRM on your demand

Onze CRM-oplossingen zijn op vele manieren te installeren, zoals On Premise, SaaS en dedicated hosting. Naar welke vorm uw voorkeur ook uitgaat, het belangrijkste uitgangspunt is dat de CRM-oplossing snel en eenvoudig toegankelijk dient te zijn voor alle gebruikers. De veiligheid van uw klantgegevens dient gewaarborgd te zijn. En tot slot dienen uw wensen en behoeften geheel geïntegreerd te zijn in de nieuwe CRM-oplossing.

CRM-software On Premise

Wanneer u gaat investeren in CRM dient voorafgaand de overweging gemaakt te worden voor een CRM-oplossing in de Cloud of het kopen en inhouse laten draaien op servers. Een belangrijk onderscheid is dus in de Cloud en ‘CRM on demand’ of inhouse ‘CRM on premise’. Welk model geschikt is hangt af van uw wensen en behoeften. Voor kleine en middelgrote ondernemingen, zonder specifieke functionele eisen, is het ‘CRM on demand’ concept de ideale oplossing. Wanneer integratie van bestaande systemen een vereiste is, met bijhorende complexe maatwerk aanpassingen, is installatie in eigen huis zeer geschikt. Dit kan zowel via CRM on premise op uw eigen servers, of we kunnen het installeren bij een Shared Serviceorganisatie waarmee u reeds samenwerkt. Bluedesk CRM biedt Aurea CRM als On Premise oplossing aan.

Dedicated Hosting (IAAS)

Aurea CRM kan ook aangeboden worden in de vorm van dedicated hosting. Aurea CRM wordt in dit geval gehost door Bluedesk CRM, op onze eigen servers. De integratie met andere bedrijfsprocessen (interne systemen, boekhouding etc.) kunnen op maat gemaakt worden. De geïsoleerde netwerkservers geven een verhoogde veiligheid voor uw kostbare klantgegevens. Bij de dedicated hosting variant neemt u licenties af.

SaaS CRM

Software as a Service (SaaS CRM): De eindgebruiker krijgt via internetsoftware ter beschikking gesteld, wanneer hij deze nodig heeft. Daarom wordt dit ook vaak ‘CRM on demand’ genoemd. De betaling gaat meestal naar gebruik of met een abonnement. Met de transparante kostenstructuur komt u nooit voor verrassingen te staan met SaaS CRM. SaaS CRM is een Cloud oplossing oftewel CRM on demand. Bluedesk CRM biedt Salesforce als SaaS-oplossing aan.

Weten welke vorm het beste bij uw organisatie past? Neem contact op met ons op, wij denken graag met u mee. 

Neem vrijblijvend contact met ons op