Bluedesk CRM is uw advies- en projectpartner voor implementatie en onderhoud van CRM oplossingen bij bedrijven, fondsenwervende organisaties, educatie en inspectie organisaties. Door onze unieke aanpak levert Bluedesk CRM geavanceerde CRM-oplossingen tegen lage investeringen en korte implementatietijden. Kenmerkend voor onze mentaliteit is relatiegerichtheid, gedrevenheid en een no-nonsense aanpak. Samenwerken met Bluedesk CRM betekent voor u CRM-dienstverlening op maat.

CRM-dienstverlening op maat

Het implementeren van een CRM-oplossing is meer dan alleen het uitrollen van een softwareapplicatie. Het succesvol implementeren van uw nieuwe CRM-oplossing heeft immers impact op uw hele organisatie. Daarom is onze dienstverlening gericht op het gehele traject. Van advies & implementatie, training voor alle betrokkenen, installatie, ondersteuning van de CRM Service Studio en het beheer.

Continuïteit

Bluedesk CRM voorziet u in meerdere disciplines (projectmanager, strategie consultant, applicatiespecialist, trainer) bij de CRM-implementatie. De beoogd projectleider is al in de pre-sales fase betrokken om twee redenen. Ten eerste zodat gemaakte beloftes tijdens de implementatie nagekomen kunnen worden. En ten tweede zodat de opgedane kennis en verstrekte informatie niet verloren gaan bij de overdracht tussen verkoop en consultancy. Het gehele CRM-traject verloopt hierdoor gesmeerd zonder onnodig oponthoud.