CRM inspectieorganisaties

Relevante informatie accuraat voor handen!

Om de naleving van regels op allerlei gebieden te bevorderen is het van belang dat informatie accuraat verwerkt en opgeslagen wordt. Binnen inspectiediensten is het dan ook essentieel om interne processen goed te beheersen. Met de toenemende interesse van de media voor vermeende wantoestanden wordt het echter steeds belangrijker om snel en adequaat te kunnen reageren. Inspectieorganisaties hebben daar behoefte aan net als de (politieke) bestuurders.

CRM voor inspectieorganisaties – Inspectie Informatie Systeem

Bluedesk CRM is uw CRM-partner als het gaat om de invoering van een geautomatiseerde CRM-oplossing voor inspectieorganisaties. Het speciaal ontwikkelde Inspectie Informatie Systeem biedt u de mogelijkheid om altijd en overal op elk niveau, zowel generiek als in detail, te beschikken over informatie met betrekking tot toezicht objecten.

Referenties: CRM voor inspectieorganisaties

Bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg en de Inspectie Jeugdzorg heeft Bluedesk CRM complexe processen transparant gemaakt, waardoor er op basis van volledige informatie gemanaged kan worden en er geen tijd verspild wordt aan het zoeken naar informatie.

CRM voor inspectieorganisaties, citaat tevreden klant“De consultants van Bluedesk CRM zijn enorm betrokken. Ze gaan door totdat wij tevreden zijn en het proces verloopt heel prettig. Doordat een van de consultants hier tijdens de implementatie dagelijks werkte, waren we in staat het Aurea CRM pakket nog beter in te richten zoals wij het willen!”
Arnout Brouwer (Inspectie Jeugdzorg)

CRM voor inspectieorganisaties, citaat tevreden klant“Sinds de samenwerking met Bluedesk CRM hebben we een enorme verbeterslag gemaakt. We hebben het meldingenproces stap voor stap in kaart gebracht en sterk geoptimaliseerd. Verder is er naast de back office, die voorheen verantwoordelijk was voor de afhandeling van alle binnenkomende meldingen, ook een front office ingericht. Ter ondersteuning van deze opzet is gekozen voor Aurea CRM.”
Liesje Wiers (Inspectie voor de Gezondheidszorg)

Lees meer over de invoering van de CRM voor inspectieorganisaties in:

Neem vrijblijvend contact met ons op