Skip to content

Ontdek de mogelijkheden
van Bluedesk CRM

Met onze Service Studio zorg jij ervoor dat jij het optimale uit je CRM systeem haalt. Je kunt gebruik maken van een strippenkaart, of combineert de Service Studio met onze consultancy in de Service Wallet. Waar je behoefte ook ligt, Bluedesk CRM biedt jou een passende oplossing.

Je kunt kiezen uit:

Stap over naar de strippenkaart

Een strippenkaart werkt anders dan Super User On Demand. Je neemt van te voren een aantal uren af. Hoe meer uur je afneemt, hoe voordeliger het uurtarief voor jou is. Je kunt kiezen uit strippenkaarten van 50, 100, 150 of 200 uur. Je weet beter waar je aan toe bent, en het is ideaal als je regelmatig gebruik maakt van de Service Studio.

Door van tevoren de uren af te nemen heb je bovendien meer zekerheid in je kosten. Waar je eerst een factuur voor kreeg, heb je nu al betaald.

super user
nog meer voordeel

Nog meer voordeel

Naast het aantrekkelijke uurtarief van de strippenkaart zijn er nog meer voordelen aan de nieuwe service. Zo heb je altijd toegang tot ons klantportaal. Hier stel je vragen, spar je gemakkelijk met iemand van ons team en maak je gebruik van onze kennis en kunde. Dit kan allemaal wanneer het jou het beste uitkomt

Ontvang nu 10% korting!

Wij kijken uit naar een fijne relatie met jouw organisatie in de toekomst. Als je start met de strippenkaart of de Service Wallet krijg je nu 10% korting!

Ontdek de Service Wallet

Naast Super User on Demand en de strippenkaart bieden we jou ook de Service Wallet aan. Met de Service Wallet combineer jij de strippenkaart voor de Service Studio gemakkelijk met de strippenkaart voor Consultancy. Zo hoef je niet langer twee aparte contracten bij te houden. Wel zo handig.

service wallet

Hoe het werkt?

In plaats van uren, koop je bij de Service Wallet voordelig credits in. Deze credits kun je flexibel gebruiken. Zo zet je dezelfde credits in voor consultancy én de Service Studio. Je koopt dus één keer credits die je voor beide services kan gebruiken, zonder dat je twee aparte contracten hoeft bij te houden.

Even op een rijtje:

Meteen aan de slag met de Service Wallet?

Blijf gebruik maken van Super User On Demand

Mocht je liever gebruik blijven maken van Super User On Demand is dat ook altijd mogelijk. Vraag dan direct een offerte aan via het onderstaande formulier. Je ontvangt dan van ons een nieuw contract waarin de vernieuwde tarieven en het support abonnement van € 75 zijn opgenomen. Let op! Per 1 mei stopt jullie huidige Super User On Demand contract. Wil je gebruik blijven maken van de Service Studio en jouw klantportaal, vraag dan een Super User On Demand offerte aan.

super user on demand

Vraag direct een offerte aan