Skip to content

Happy blue monday

16 januari 2023 is het weer Blue Monday. Deze dag staat wereldwijd bekend als de meest deprimerende dag van het jaar. Maar dat geldt niet voor jou, want voor jou maken we er weer een feestje van met onze Blue Monday actie! Jij krijgt van Bluedesk CRM namelijk 10% korting op de Service Wallet!

Wat is de service wallet

Wat is de Service Wallet?

Met de Service Wallet heb jij een alles-in-één pakket voor zowel de Service Studio als consultancy. Jij koopt credits in die je flexibel in kan zetten. Jij bepaalt dus waar je ze aan uitgeeft. Bluedesk CRM helpt jou met het opstarten, uitvoeren en voltooien van verschillende projecten, maar ondersteunt je ook in het beheer van jouw CRM-oplossing. Zo heb je maar één contract nodig voor beide services, in plaats van twee losse strippenkaarten.  Wanneer je welke service nodig hebt, is afhankelijk van jouw behoefte of situatie. Heb je bijvoorbeeld meer uren nodig voor de service studio dan van te voren ingeschat? Met de Service Wallet is dat geen probleem.

Een speciale actie voor Blue Monday

Met onze actie willen we jouw Blue Monday een stukje leuker maken. Als jij op 16 januari tekent voor de Service Wallet krijg je 10% korting. Op die manier kun jij voor een voordelige prijs de Service Studio en onze consultancy inzetten.

Waarom de Service Wallet werkt voor jou

Waarom werkt de service wallet

Wil jij aan de slag met de Service Wallet?

Vraag dan direct een offerte aan!