Skip to content

Technisch CRM-consultant

Ga jij technische uitdagingen op het snijvlak van business en IT graag aan? Ben je gedreven en wil je jouw krachten bundelen met die van andere specialisten in een gemotiveerd team? Dan zoekt Bluedesk CRM jou. Kom ons team technisch versterken en laat klanten samen met ons klanten excelleren.

De blauwe draad in je dag

Ben je een vroege vogel of ben je iets later op je best? Je begint je dag op de tijd die jou past. Na een praatje en koffie of thee in onze kantoorkeuken neem je plaats aan je bureau in het ruime, lichte kantoor van Bluedesk CRM.

Samen met je behulpzame collega’s op de Service Studio los je de technische uitdagingen op die klanten ervaren met Salesforce of Aurea CRM. Tussendoor leer je uit jezelf bij over de nieuwste technologieën, zodat je klanten goed kunt blijven helpen.

Tijd voor lunch! Samen met het team geniet je van een lekkere lunch in een ontspannen en informele sfeer.

Je start de middag met je eigen project. Je hebt geleerd van onze consultants hoe klanten met hun CRM-platforms werken en waar ze mee worstelen. Nu draai je al eigen projecten, samen met de projectmanager.

Een klant meldt zich met een onverwacht technisch probleem dat spoed vereist. Je schakelt snel met het team en zet een stap extra om de klant te helpen. De tevreden klant zorgt ervoor dat jij tevreden je werkdag afsluit.

Dit ben jij

Dankzij jouw sterke persoonlijkheid en groot inlevingsvermogen ben jij een goede sparringpartner voor je klant. Je bent van nature nieuwsgierig naar nieuwe technologieën en neemt het initiatief om die te omarmen. Zo blijf je je ontwikkelen en kun jij op termijn jouw klanten de best passende oplossing adviseren en die ook succesvol implementeren. 

Jij …

  • … bent HBO-opgeleid in de richting van IT;
  • … hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • … hebt de passie en gedrevenheid om je door te ontwikkelen tot productspecialist / architect;
  • … luistert kritisch en vraagt door om de wensen en behoeften van je klant te achterhalen.

Dit zijn wij

Bluedesk CRM implementeert al sinds 2002 met succes CRM-oplossingen voor MKB, grootbedrijf en non-profitorganisaties. Wij zijn officieel partner van Salesforce en Aurea CRM en bieden ook producten aan op het gebied van interfacing, webportalen, marketing automation, collaboration en desgewenst ook hosting.

Hoe we werken

Onze klanten waarderen ons onder meer om onze eigen beproefde methodiek ‘Blueprint’, waarbij we maar één keer plannen en altijd binnen tijd en budget leveren. Dat vraagt van jou en ons om verantwoordelijkheidsgevoel, betrokkenheid en goed prioriteiten stellen. Bij Bluedesk CRM werk je gelijktijdig aan diverse projecten bij meerdere klanten. Dat maakt het werk ook steeds uitdagend en afwisselend.

Ontmoet je collega’s >

Dit bieden wij

Je krijgt een mooie rol met veel vrijheid en afwisseling. Je werkt samen met een team van sociale en gedreven specialisten aan CRM-projecten voor toonaangevende klanten. Bekijk onze opdrachtgevers op de website.

Je krijgt

  • Prima salaris met aantrekkelijke bonusregeling;
  • Een laptop en smartphone;
  • Veel ruimte en mogelijkheden om je te ontwikkelen;
  • Meerdere keren per jaar een kennissessie met borrel;
  • Meerdere infosessies met diner;
  • Leuke en legendarische teamuitjes.

Je eerste dag staat in het teken van kennismaken met het Bluedesk-team en ons inwerktraject op maat voor jou, waarin je snel leert op onze Service Studio en meedraait met onze consultants.

Solliciteer nu bij Bluedesk CRM

Kom jij graag ons team versterken? Solliciteer dan vóór 30-09-2020 door je cv met motivatie te sturen naar Daniëlle Rutten via d.rutten@bluedeskcrm.nl.

Heb je vragen over de functie, onze werkomgeving of iets anders? Stel ze dan gerust aan Michiel Vink op telefoonnummer +31619072795 of per e-mail via m.vink@bluedeskcrm.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten, kunnen geen rechten worden ontleend.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Hoi, vond je dit een leerzaam verhaal?

Word wijzer in CRM met onze gratis nieuwsbrief. Ontvang de Bluenote in je mailbox!

BluedeskCRM