Skip to content

Slim adverteren voor fondsenwervers met Advertising Studio

Werk je al met Salesforce om jouw non-profit op de kaart te zetten, maar doe je nog niets met de Advertising Studio of kan het nog slimmer? Met de Salesforce Advertising Studio én het interessante aanbod van Google Ad Grants adverteer je slimmer dan ooit.

Advertising voor non-profits

Is online advertising al onderdeel van jouw marketingmix, maar schiet je nu nog met hagel? Met goede targeting kun je veel meer halen uit advertising: van bekendheid tot donaties en nieuwe vrijwilligers. Met de juiste ad op het juiste moment, via het juiste kanaal, naar de juiste persoon binnen je doelgroep haal je het maximale uit je advertentiebudget. Dat doe je onder meer door selecties te maken en gericht te adverteren en door look-a-likes van je doelgroep te vinden. Dat kan allemaal met Salesforce Advertising Studio.

Bekijk de demo

Salesforce Advertising Studio

Of je advertentiebudget nu klein of groot is, met Salesforce Advertising Studio haal je er alles uit. Benut je eigen Salesforce-data (van Marketing, Sales, Service of Commerce Cloud) om veilig digitale advertenties op grote schaal mogelijk te maken voor Google Search, social media, video en display. Maak segmenten uit je database en vul ze aan met nieuwe personen die binnen dezelfde segmentatie vallen. Met Salesforce Advertising Studio koppel je bovendien jouw data met andere marketingkanalen zoals social advertising en e-mail en zorg je zo voor een sterke multi-channelstrategie.

Maak je nog geen gebruik van Google Ad Grants? Als je er wel recht op hebt, laat je geld liggen.

Maak gebruik van Google Ad Grants

Als je als non-profit voor het advertentieprogramma Ad Grants van Google in aanmerking komt, krijg je een advertentiebudget van 10.000 dollar per maand aan zoekadvertenties. Sinds 2003 hebben al meer dan 115.000 non-profitorganisaties in 51 landen gebruik gemaakt van dit aanbod.

Grote goede doelen, maar ook kleine. Google Ads beloont namelijk relevantie. Zo kun je als kleine, lokale organisatie zelfs vóór grote, landelijke organisaties bij de zoekresultaten van Google belanden als je locatiespecifieke zoekwoorden en targeting gebruikt. Met Salesforce Advertising Studio zorg je daarvoor.

Komt jouw organisatie in aanmerking voor het gratis advertentiebudget? Check het meteen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, blijf op de hoogte en mis het niet! 

Wil je meer weten over Advertising Studio?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp