Bluedesk CRM neemt per direct alle Aurea CRM-activiteiten over van het failliete Sparkling CRM. Bluedesk CRM zet de dienstverlening voort waardoor de klanten direct gebruik kunnen maken van advies, technische ondersteuning, beheer en support van Bluedesk CRM. Met deze overname versterkt Bluedesk CRM haar positie binnen de CRM-markt in de Benelux. 

Michiel Vink, samen met Lars Spruijt eigenaar van Bluedesk CRM, motiveert de overname als volgt. “We kennen Sparkling al heel wat jaren en vinden het erg om te zien dat onze collega het niet redt. Met onze kennis en expertise van Aurea CRM vinden we het vanzelfsprekend om de Aurea CRM-klanten van Sparkling CRM te helpen. We hopen met hen eenzelfde langdurig partnership op te bouwen zoals we dat met onze huidige klanten hebben.” 

Bluedesk CRM: Aurea en Salesforce
Bluedesk CRM, met vestigingen in Oosterhout (Noord-Brabant) en Amsterdam, is al sinds 2002 partner van Aurea en bedient dan ook een breed portfolio aan klanten die dit CRM-systeem voeren. Sinds 2014 is Bluedesk CRM ook partner van Salesforce, waardoor het 
bureau voor nog meer organisaties een passend CRM-systeem kan adviseren en implementeren. 

SparklingCRM: Gold Distributor Partner Aurea CRM
SparklingCRM heeft vestigingen in het Gelderse Nijkerk en ‘t Loo en was als dienstverlener actief om organisaties meer en beter klantgericht te laten ondernemen.  Het bedrijf werkte daarvoor samen met verschillende partners, waaronder Bluedesk CRM en als Gold 
Distributor Partner van Aurea.  

Voor vragen neemt u contact op met: 
Michiel Vink 

+31 (0)6 19 07 27 95

m.vink@bluedeskcrm.nl
  


Bluedesk CRM B.V. 

Meerpaal 14-G                                Laarderhoogtweg 25 
4904 SK Oosterhout
                       1101 EB Amsterdam