Training Aurea CRM

Afgelopen jaar heeft Bluedesk CRM een succesvolle driedaagse admin training voor Aurea CRM georganiseerd. De training is zeer enthousiast ontvangen en had een prachtig resultaat. Om het jaar goed van start te gaan wordt er daarom opnieuw een driedaagse admin training voor Aurea CRM georganiseerd.

Wat gaan we behandelen?

Tijdens de driedaagse training worden de verschillende beheermodules voor Aurea CRM behandeld waarbij alle applicatiebeheerders welkom zijn. De dagen zitten vol met leerzame presentaties en praktijkoefeningen en er wordt gezorgd voor een heerlijke lunch. De eerste dag wordt de designer behandeld, hier leren gebruikers hoe de web omgeving gebruikt moet worden. Op de tweede dag worden de rechten- en onderhoudsmodule van Aurea CRM behandeld in combinatie met de designer. De derde dag wordt afgesloten met een training rondom data importeren en exporteren.

Wanneer

De training vindt plaats op de donderdagen van 15, 22 en 29 maart. We beginnen elke dag om 09:00 en eindigen om 16:30.

Waar

Het adres waar de training plaatsvindt is: Meerpaal 14-G 4904 SK Oosterhout-NB. Er kan gratis geparkeerd worden voor de deur.

Interesse?!

Heb jij nou interesse in deze leerzame training? Stuur dan een mail naar d.rutten@bluedeskcrm.nl voor meer informatie!