Bluedesk CRM op stap!

Naast het hard werken bij Bluedesk CRM is het natuurlijk ook belangrijk om hard te genieten! Daarom organiseert Bluedesk CRM elk jaar een uitje. Dit jaar bezochten we met ons team de bruisende stad, Utrecht. Benieuwd wat we allemaal beleefd hebben in deze mooie stad? Lees dan vooral verder!

De dag begon met koffie en thee waarbij het dagprogramma werd gepresenteerd. Allereerst hebben we een filmworkshop gehad. We kregen niet alleen uitleg hoe we een film maken maar we mochten onze geleerde kennis ook meteen toepassen! Iedereen kon zijn creativiteit kwijt bij het maken van een eigen film. En wat blijkt? Er zitten talenten tussen! Na de filmworkshop konden we even bijkomen met een borrel om vervolgens een interessante rondleiding te krijgen door de stadsbrouwerij. Hier kregen we natuurlijk wel trek door. Vervolgens hebben we heerlijk gegeten en voor een onderlaag gezorgd; na het eten gingen we namelijk weer verder op stap. De avond werd afgesloten in de karaoke bar van Utrecht waar iedereen zijn zangtalent kon uiten.

Kortom, een super leuke dag voor de werknemers van Bluedesk CRM.