Nieuwe ontwikkelingen binnen Aurea!

Aurea’s missie als bedrijf is om grote wereldwijde bedrijven te helpen met transformatieve ervaringen te creëren. Daarom is het belangrijk om te blijven ontwikkelen en is Jive Software nu ook deel van de Aurea familie! Maar wat is Jive? En wat biedt dit voor kansen?

Jive is de toonaangevende leverancier van communicatie- en samenwerkingsoplossingen. Binnen bedrijven verbetert Jive’s interactieve intranet de betrokkenheid, afstemming en productiviteit van medewerkers aanzienlijk door een plaats te bieden om te verbinden, te communiceren en samen te werken. Externe Jive Customer Communities activeren en verbeteren elke fase van de klantenreis; van marketing betrokkenheid tot ondersteuning. Miljoenen gebruikers en veel van ’s werelds meest succesvolle bedrijven vertrouwen dag in en uit op Jive. Jive heeft veel grote klanten zoals Toshiba, McAfee, T-Mobile en Alliance.

En hoe zien de CEO’s van Aurea en Jive de samenwerking voor zich? Hieronder hun mening;

“Met Jive en Aurea bij elkaar kunnen we de superieure end-to-end medewerker leveren en de klantenervaring die bedrijven nodig hebben in het digitale landschap van vandaag.” – Elisa Steele, CEO van Jive

“Jive, in combinatie met Aurea, stelt ons in staat om klantenervaring, medewerkers en klantenbetrokkenheid samen te brengen. We kijken ernaar uit om Jive klanten te helpen en de maximale waarde uit hun investering te realiseren met Jive,” – Scott Brighton , CEO van Aurea.

Kortom, de samenwerking van Aurea en Jive zal zorgen voor een nog betere klantenervaring. Daarnaast wordt de maximale waarde uit investeringen gerealiseerd!