Bluedesk CRM verdiept zich in Salesforce DX

Recent hebben onze medewerkers Rens, Jerfy en Kid een meet-up bij StepOrange bijgewoond van de Salesforce Benelux Developer User Group. Deze meet-up ging over Salesforce DX. De naam Salesforce DX staat voor Salesforce Developer Experience en bestaat uit een combinatie van ontwikkelmethodiek en tooling om op basis van die methodiek te ontwikkelen.

Een grote opdracht bestaat uit meerdere taken. Binnen een team heeft iedereen zijn eigen taak; Jan en Jaap schrijven bijvoorbeeld allebei een stuk code en Joost doet het ontwerp. Door de ontwikkeling van Salesforce DX wordt het gemakkelijker om in teams tegelijk aan dezelfde omgeving te werken. Dit verkleint de kans op conflicten tussen onderdelen gemaakt door verschillende ontwikkelaars. Jan en Jaap kunnen dus tegelijk aan de code werken en Joost kan ondertussen input geven met zijn ontwerp.

Meet-ups zoals die van StepOrange worden vaker bijgewoond door de medewerkers van Bluedesk CRM. Dit stelt onze medewerkers in staat om hun kennis te delen en naar een hoger niveau te brengen. Door op deze manier de kennis op pijl te houden wordt innovatie gestimuleerd bij Bluedesk CRM. Er wordt constant gekeken naar wat er nu mogelijk is en hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste functies.

Kortom, er vinden veel ontwikkelingen plaats op het Salesforce platform en bij Bluedesk CRM zorgen we dat we up-to-date blijven. Ook benieuwd naar de after movie? Bekijk dan het onderstaande filmpje!

Bluedesk CRM meet-up StepOrange: Salesforce Developer DX