Een snelle start maken met Quick Starts!

Een snelle start maken met het meest innovatieve CRM-platform ter wereld? Dan sluiten onze Quick Starts wellicht aan op uw behoefte. Door gebruik te maken van de beste practices in Salesforce lift u mee op jarenlange wereldwijde ervaring voor het effectiever en efficiënter maken van uw verkoop- en serviceactiviteiten.

Voor wie?

U bent een organisatie waarbij uw verkopers ondersteund worden met Outlook, Excel bestanden en MS Word documenten. Daarnaast ligt informatie versnipperd in de organisatie en met name in de hoofden van uw medewerkers. Een andere optie is dat u al een basis CRM-applicatie of een eigen klantendatabase gebruikt en u toe bent aan de volgende stap. Bovendien wilt u een robuuste basis neerzetten waarmee u snel kunt doorgroeien.

U heeft de keuze uit verschillende pakketten

Bluedesk CRM biedt verschillende pakketten aan om een snelle start te maken. Benieuwd welke? Lees dan verder en wellicht vindt u het pakket die bij uw organisatie past!