Het 10.000 serviceverzoek is een feit!

Twee weken geleden was het zover, het 10.000ste Service Studio-servicebezoek is een feit! Al enige tijd werd er scherp in de gaten gehouden en waren we nieuwsgierig wie-o-wie het 10.000ste serviceverzoek zou inschieten. Uiteindelijk was dat de Nederlandse Brandwondenstichting en dat werd beloond met taart.

In 2010 begon de Service Studio bij Bluedesk CRM. Op dat moment was er nog maar 1 CRM-product en 1 fulltime medewerker in dienst. Van 15-16 klanten heeft de Service Studio zich ontwikkeld tot 5 Service Studio medewerkers, 2 producten en meer dan 50 klanten.
In 6 jaar tijd heeft Bluedesk CRM dus 10.000 servicebezoeken behandeld en dit moest gevierd worden!

Niet alleen werd de Nederlandse Brandwonden Stichting beloond, ook Bluedesk genoot van een gebakje en een drankje op de heugelijke feit.

Op naar de 20.000!