Nieuw talent bij Bluedesk CRM

Recent heeft Bluedesk CRM het team uitgebreid met een aantal nieuwe werknemers.

Allereerst versterkt Rom Roest het Bluedesk CRM-team als applicatie specialist;

Na mijn studie Information Management ben ik aan de slag gegaan bij Bluedesk CRM. De passie en drive bij alle medewerkers spatte ervan af en dat maakte mij erg enthousiast. Binnen Bluedesk CRM werk ik op de Service studio. Ook leer ik ‘on the job’ over de verschillende CRM-pakketten.”


Daarnaast hebben wij Max Pijnappel kunnen verwelkomen binnen ons Bluedesk CRM-team. Max vervult de functie van sales consultant;

“Bij Bluedesk CRM vervul ik de rol sales consultant en ben ik samen met Lars Spruijt verantwoordelijk voor de sales en marketing. Daarnaast ben ik nog betrokken bij enkele onlinemarketingprojecten.”Ook Kyra Bodelier heeft zich toegevoegd aan het Bluedesk CRM-team.

Zij vervult de functie van online marketeer;

Binnen Bluedesk CRM vul ik de rol in als online marketeer en ik ben verantwoordelijk voor het schrijven en plaatsen van content op de website. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het vergroten van de aanwezigheid van Bluedesk CRM op social media en realiseren van brochures conform de nieuwe huisstijl.”


Als laatste komt Marcel Schras ons team versterken als CRM-consultant;

Sinds 2017 werk ik bij Bluedesk CRM als CRM Consultant. Daarvoor heb ik in diverse afdelingen, divisies, plaatsen en landen altijd salesmanagement rollen gehad. Mijn uitdaging is samen met mijn Bluedesk collega’s een werkbare en een bedrijfsresultaat bijdragende CRM-omgeving bouwen.”

Kortom, het Bluedesk CRM-team heeft er weer een aantal talenten bij!

Benieuwd naar onze andere talenten? Klik dan hier.