Wie zit er achter de content?!

Wekelijks ziet u nieuwsberichten en blogs voorbijkomen van Bluedesk CRM. Ook staat onze website vol met content. Maar deze content komt niet uit de lucht vallen! Wie schrijft deze content? Lees verder om het antwoord op deze vraag te krijgen!

That’s me!

Ik, Kyra Bodelier, vervul sinds kort de rol van online marketeer bij Bluedesk-CRM. Naast werken bij Bluedesk-CRM studeer ik communicatie hbo. Schrijven is mijn hobby en passie, het is altijd een droom geweest deze passie kwijt te kunnen in mijn baan wat nu werkelijkheid is geworden.

Schrijven, schrijven & nog meer schrijven

Zowel het schrijven van content als het beheren van de website en social media vallen onder mijn taken. Ik ben veel bezig met het schrijven van nieuwsberichten over klanten van Bluedesk-CRM. Ik neem interviews af met onze klanten, waar ik later weer een nieuwsbericht of blog over kan schrijven. Ook schrijf ik over de evenementen die plaatsvinden rondom Bluedesk-CRM. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om wat te lezen over de ervaring van onze eigen medewerkers met Bluedesk-CRM. Daarom schrijf ik hier ook blogs over.

Een uitdaging is het zeker

Verveelt raak ik zeker niet; het is soms best moeilijk om nieuwe content te verzinnen of oude content te verbeteren. Ik ben continu bezig met nieuwe ideeën bedenken, creativiteit is daarom ook een must. Het werk is erg afwisselend; het ene moment ben ik bezig met het schrijven van een blog zoals nu en het andere moment met het schrijven van een brochure of afleggen van een interview.

Kortom, werken als online marketeer is zeker niet eenzijdig. Het werk zit vol uitdagingen wat het erg leuk maakt. En ik kan zeker zeggen dat ik mijn passie kwijt kan in mijn baan. Wie wilt dat nou niet?!