Een dag door de ogen van de managing director

Hoe ervaart de managing director, Bluedesk CRM? Wat zijn de werkzaamheden en wat leer je zoal bij Bluedesk CRM als managing director? Om op die vragen het antwoord te krijgen lopen we een dag mee met een van onze managing directors, Lars Spruijt.

Wie ben ik

Ik ben Lars Spruijt en ik ben sinds 2006 werkzaam bij Bluedesk CRM. Samen met Michiel Vink vorm ik de directie van Bluedesk CRM en ben ik in mijn rol als directeur eindverantwoordelijk voor Verkoop, Marketing, Business Development en Partnerships.

Een duizendpoot

Mijn werk is erg divers. Zoals eerder beschreven ben ik eindverantwoordelijk voor Verkoop, Marketing, Business Development en Partnerships. Maar met projecten kom je natuurlijk ook in elkaars vaarwater terecht. Ik ben onder andere bezig met demo’s geven aan klanten, events organiseren en het managen van projecten.

Daarnaast ben ik actief met het ontdekken van nieuwe markten. Het is belangrijk dat onze medewerkers veel kennis hebben van onze oplossingen. Daarom ben ik bezig met een opleidingsplan voor nieuwe medewerkers. Evaluatiegesprekken houden met medewerkers behoort ook tot een van mijn taken. Door middel van evaluatiegesprekken kijken we welk groeipad een medewerker wil bewandelen; ook welke werkzaamheden energie geven en energie kosten.

Wat mij energie geeft

De loopbaan van de medewerkers binnen Bluedesk CRM maakt mij erg energiek. Het maakt mij trots om aan te schouwen wat voor groei de medewerkers doormaken op verschillende gebieden. Ook het binnenhalen van nieuwe klanten is interessant. Je moet ze kennis laten maken met onze oplossingen en de organisatie. Maar de relatie met bestaande klanten geeft mij ook veel energie. Je kent de klant zo goed dat je hem echt toegevoegde waarde kan bieden. Wanneer wij worden gezien als vertrouwenspersoon zie ik dit zeker als compliment. Je helpt de klant naar een hoger niveau en wanneer dit werkt geeft dit een boost.

Je blijft leren

Ik heb al erg veel geleerd in mijn tijd bij Bluedesk CRM. Allereerst is het belangrijk om prioriteiten te stellen binnen de organisatie. Focus leggen op een bepaalde taak zorgt ervoor dat deze snel en correct uitgevoerd wordt. Ook gaan dingen altijd langzamer dan je wilt dat ze gaan. Wanneer je een bepaald idee hebt duurt het meestal langer dan je zelf wilt voor dit gerealiseerd wordt.

Work hard, play hard!

Er zit veel vrije tijd in het werken maar als je dan vrij bent moet je ook optimaal genieten waarvoor je werkt, een leuk leven. Leuke dingen doen, lekker eten, mooie vakanties, dagjes weg. Genieten van het leven dus!

Na ruim 12 jaar gewerkt te hebben als consultant en projectmanager vind ik dit nog steeds een mooi avontuur waar ik volledig mijn ei in kwijt kan.