Moves that Matter

Bluedesk CRM ontwikkelt samen met Nassau Fundraising een nieuwe major donor management aanpak die non-profit organisaties helpt structuur aan te brengen in de relatie met grote gevers; dit leidt tot meer inkomsten. We noemen het ‘Moves that Matter’. Het ondersteunende systeem wordt eind juni gelanceerd. Maar wat houdt ‘Moves that Matter’ in? En wat zijn de beloftes?

Lees vooral verder om op deze vragen het antwoord te krijgen!

Wat is moves that matter?

Zoals eerder beschreven is Moves that matter een nieuwe major donor management aanpak die non-profit organisaties helpt bij het aanbrengen van structuur in relatiemanagement met grote gevers. Deze structuur leidt tot een hoger rendement en meer inkomsten uit deze groep.

Waarom moves that matter?

Moves that Matter speelt in op ontwikkelingen in de markt. Eén ontwikkeling is dat de vraag naar relatiemanagers groter is dan het aanbod. Hierdoor is er een groei van ‘startende’ relatiemanagers en een snelle wissel van de wacht. Moves that Matter zorgt dat ‘startende’ relatiemanagers begeleid worden en trainingen krijgen zodat zij snel hetzelfde niveau beschikken als andere relatiemanagers.

Een andere ontwikkeling is dat de eerste stap vaak reactief relatiemanagement is. Dit is belangrijk, maar leidt niet tot meer inkomsten. Moves that Matter hanteert een proactieve aanpak; een uitgebreide analyse wie er benaderd moeten worden, wanneer en met welke boodschap.

Een laatste ontwikkeling is dat de database niet optimaal wordt ingezet. De database wordt vaak ingericht op 1-op-veel contact in plaats van een-op-een contact. De aanpak die Moves that Matter handhaaft zorgt ervoor dat er veel direct contact plaatsvindt met prospects.

Wat is de belofte?

Moves that Matter is een plan dat;

  • structuur aanbrengt in relatiemanagement met grotere gevers en geborgd is in database;
  • niet alleen relatiemanagement meetbaar maakt, maar ook de invloed die relatiemanagement heeft op toekomstige inkomsten;
  • managers helpt de strategie op grotere gevers tijdig bij te sturen;
  • relatiemanagers helpt de inkomsten uit grote gevers te verhogen.

Wat ontvangt u met Moves that Matter?

Met Moves that Matter ontvangt u;

  • het Moves that Matter template voor Salesforce / Converse;
  • incompany training om moves management op maat van u organisatie te snijden;
  • gebruikerstraining voor de relatiemanager en mogelijk andere gebruikers;
  • een handleiding voor dagelijks gebruik van Moves that Matter;
  • jaarlijkse evaluatie over de toepassing van Moves that Matter.

Samengevat, Moves that Matter is een plan dat een proactieve aanpak hanteert; structuur en nieuwe technologieën worden ingezet om dit proces te ondersteunen. Dankzij de structuur in relatiemanagement met grote gevers, wordt de kans op een hoger rendement en meer inkomsten uit deze groep vergroot.

Wilt u ook weten hoe u uw relaties met uw grote gevers beter kan structureren en hier meer inkomsten uit kunt genereren?

Kom dan naar ons evenement op dinsdag 16 mei. Meer informatie over dit evenement kunt u vinden op onze inschrijfpagina.

Ga hier naar onze inschrijfpagina.