Ook Triora kiest voor Bluedesk CRM!

Ook Triora heeft Bluedesk CRM gekozen als Aurea CRM-implementatie partner; inmiddels heeft Triora, Aurea CRM in gebruik genomen.

Wie is Triora?

Triora is een internationale kliniek die onderdeel is van de Parnassia groep. Zij helpen mensen met een verslaving aan een nieuw en beter leven.

Binnen het informatielandschap van Triora verslavingszorg waren nog geen ICT ondersteunende voorzieningen beschikbaar om aanvragen van cliënten adequaat op te volgen. Het aan tafel krijgen van een persoon met een verslaving vergt veel overredingskracht en snelle opvolging. Daarom was het cruciaal om een CRM-systeem te implementeren.

De CRM-oplossing

Triora werkt samen met Bluedesk E-business aan het verhogen van de effectiviteit online. Deze online acties moeten leiden tot meer aanvragen van cliënten en familieleden van cliënten.

Bluedesk E-business heeft bijvoorbeeld een website met een onlinestrategie geïmplementeerd waaruit veel leads kwamen. In samenwerking met Bluedesk E-business heeft Bluedesk CRM hier invulling aan gegeven.

Aurea CRM gaat Triora helpen door onder andere processen rondom contactmanagement, relatiebeheer en customer service te ondersteunen. De CRM-oplossing;

  • zorgt ervoor dat belteams een overzicht hebben van de aanvragen die opgevolgd dienen te worden.
  • wordt ingezet voor het ondersteunen van accountmanagement met huisartsen.
  • zorgt ervoor dat de informatie voor de accountmanager op elk device beschikbaar is.
  • integreert naadloos met de website, marketing automation tooling, en in een latere fase met een portaal voor huisartsen en cliënten.

Bluedesk CRM helpt Triora gefaseerd haar CRM-ambitie uitbouwen door het aanbieden van een breed assortiment aan diensten die een bijdrage leveren aan effectieve marktbewerking, efficiënt relatiebeheer en een hoge servicegraad.

Meer informatie over Aurea en Bluedesk E-business.