Human Business Support streeft naar betere interne samenwerking

Human Business Support bestaat uit verschillende onderdelen die autonoom werken. Deze onderdelen zijn als volgt ingedeeld:

  • Verzuimbegeleiding
  • Loopbaanbegeleiding
  • P&O-begeleiding
  • ACE Netwerk

De verschillende bedrijfsonderdelen werken in verschillende disciplines voor verschillende klanten. Niet alle klanten nemen de volledige dienstverlening af van Human Business support. Hier ontstaan de kansen en goede onderlinge communicatie helpen om deze kansen te benutten. Voor klanten die wel door de meerdere bedrijfsonderdelen bediend worden is het prettig om te weten wat de afspraken zijn die je collega’s hebben gemaakt. Met Salesforce kan Human Business Support beter samenwerken en informatie uitwisselen. Het centraliseren van gegevens zorgt ervoor dat Human Business Support beter up- en cross sell kansen kan gaan benutten.

Het eerste doel van Human Business support is de mogelijkheid om in een 360 graden beeld van haar relaties alles te zien wat er speelt en hebben ze de mogelijkheid om taken voor elkaar uit te zetten. Dankzij de standaardfunctionaliteit Chatter kunnen relaties en opportunity’s gevolgd worden

Om de verkoopprocessen te stroomlijnen en bedrijfsbreed overzicht te krijgen in alle verkoopkansen richt Bluedesk CRM opportunity management in. Hierdoor ontstaat een eenduidige werkwijze in het benutten van verkoopkansen en kan er met één druk op de knop inzicht in de Salesfunnel worden verkregen.

E-mail is een belangrijk communicatiekanaal voor Human Business Support. Een integratie tussen Salesforce en Outlook, maakt deze communicatie bij de relatie automatisch inzichtelijk en de koppeling zorgt ervoor dat contactpersonen, agenda afspraken en taken gesynchroniseerd kunnen worden .

Voor nieuwsbrieven gebruikt Human Business Support MailChimp. Bluedesk CRM zorgt ervoor dat deze integratie gerealiseerd wordt, zodat Human Business Support vanuit Salesforce haar selecties kan maken, haar nieuwsbrief kan versturen, maar ook dat de reacties en resultaten van de nieuwsbrieven zichtbaar zijn in Salesforce.

Over Human Business Support
Human Business Support; praktische professionals in verzuim, loopbaan en P&O.

Zij zijn dé specialist in de regio voor ondernemende werkgevers die meer willen halen uit hun organisatie. Zij staan voor gemotiveerde medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn en verzuimkosten die ze onder controle brengen en houden.

Bij Human Business Support werken ondernemende, goed opgeleide specialisten die aangesloten zijn bij diverse beroepsverenigingen om kwaliteit te waarborgen. Zij adviseren op betrokken wijze; deskundig en effectief. Dit doen zij vanuit het persoonlijk ondernemersperspectief, in de taal van de klant. Zij nemen de klant tijd en zorg uit handen, zodat de klant weer kan ondernemen.

ACE Netwerk
ACE is een onafhankelijk en intersectoraal HR platform in de regio. Werkgevers wisselen binnen het ACE netwerk kennis, vacatures, werknemers, ideeën en ervaringen uit om duurzame inzetbaarheid van mensen én arbeidsmobiliteit in de regio te versterken.