Hard werken wordt beloond!

Bluedesk CRM heeft een partnership met software leveranciers Aurea en Salesforce. Deze samenwerkingen hebben tot dusver al geleid tot klanten in uiteenlopende branches waar we mooie projecten doen.

Naast de kwantiteit staat kwaliteit voor Bluedesk CRM vanzelfsprekend hoog in het vaandel.

Wij zijn dan ook enorm verheugd om te mogen melden dat ons geleverde werk goed wordt beoordeeld, waardoor we bij Aurea én Salesforce met een mooie status te boek staan en hier ontzettend trots op zijn.

aurea-logo-rgb

Aurea
Bluedesk CRM is Aurea Gold Partner sinds januari 2016. Aurea heeft na de overname van update.CRM de op dat moment bestaande partners onder de loep genomen, hierdoor zijn er ook in Nederland een aantal partners afgevallen. Door de toekenning vanuit Aurea, dat Bluedesk CRM vernoemd heeft naar Gold Partner, heeft Bluedesk CRM haar positie weten te verstevigen. Aurea heeft deze status toegekend door de beoordeling van de door Bluedesk CRM opgeleverde Aurea CRM projecten bij haar klanten.sfdc_silver_cloud_alliance_partner_rgb_v11Salesforce
Salesforce beoordeelt haar partners op basis van een Partner Value Score. Alle partners van Salesforce worden ieder kwartaal geëvalueerd. Zo houdt Salesforce bij van elke partner hoe de Salesforce kennis binnen de organisatie is en hoe het geleverde werk door de klanten wordt beoordeeld. Bluedesk CRM is trots dat zij sinds maart 2016 benoemd is tot Silver Partner.

Deze benoeming is gedaan op basis van:

  • Klanttevredenheid: beoordelingen projecten uitgevoerd door Bluedesk CRM
  • Expertise: aantal gecertificeerde medewerkers bij Bluedesk CRM op het Salesforce platform
  • Bijdrage Bluedesk CRM aan Salesforce in de vorm van jaarlijkse omzet

Natuurlijk groeien wij graag door en is er altijd ruimte voor verbetering van onze dienstverlening.

Als CRM advies- en projectorganisatie selecteert en implementeert Bluedesk CRM systemen bij (middel)grote opdrachtgevers. Bluedesk CRM hanteert een unieke aanpak om geavanceerde CRM oplossingen te kunnen bieden tegen een lage investering en snelle implementatietijden. Onze methode voorziet in een totaaloplossing bij CRM vraagstukken. Niet alleen inventariseert Bluedesk uw eisen en wensen, u kunt ook kritische vragen verwachten over uw prioriteiten. Goed klantrelatiebeheer waarbij CRM en klantgerichtheid samengaan is ons uitgangspunt. Lees meer over onze aanpak bij CRM advies & implementatie.

Wilt u direct meer weten over onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.