Vakdag Fondsenwerving 2015

Laat u informeren over de voordelen van CRM binnen fondsenwerving.

Op donderdag 19 november 2015 wordt de negende Nationale Vakdag Fondsenwerving gehouden. De Nationale Vakdag Fondsenwerving is dé ontmoetingsplaats voor iedereen bij goede doelen en andere wervende non-profit instellingen, die betrokken is bij fondsen- en ledenwerving, van fondsenwerver tot directie- en bestuursleden.

Uiteraard is Bluedesk CRM weer vertegenwoordigd. U kunt ons vinden op stand 58.

Ons enthousiaste team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, tijdens de Nationale Vakdag Fondsenwerving praten wij u graag bij over de ontwikkelingen bij Bluedesk CRM en de ontwikkelingen op het gebied van CRM bij fondsenwervende organisaties. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te kijken naar de oplossing die wij aanbieden bij fondsenwervende organisaties.

Vraag hier eenvoudig uw entreebewijs aan.

Meer informatie over de Nationale Vakdag Fondsenwerving vindt u hier.

Graag tot donderdag 19 november op stand 58!