Vier nieuwe klanten voor Bluedesk CRM

Het aantal organisaties dat kiest voor Bluedesk CRM als haar CRM specialist blijft groeien! In de afgelopen weken hebben we de volgende klanten mogen toevoegen aan onze klantenportefeuille.

Deventrade

Deventrade
Deventrade is eigenaar van een aantal merken of licentiehouder, zoals Hummel, Stanno, Reece en Derbystar. Bluedesk CRM gaat bij Deventrade de Salesforce implementatie verzorgen, dit project start eerst in Duitsland en zal hierna in Nederland uitgerold worden. Met de strategische keuze voor Salesforce hoopt Deventrade haar marktaandeel te vergroten.

Stichting Meedoen Mogelijk MakenFonds Verstandelijk Gehandicapten RevalidatiefondsStichting Meedoen Mogelijk Maken
Stichting Meedoen Mogelijk Maken, de overkoepelende stichting voor twee prominente fondsen voor mensen met een beperking: Revalidatiefonds en Fonds verstandelijk gehandicapten. Dankzij de geruime ervaring die Bluedesk CRM heeft opgedaan in de wereld van fondsenwerving kan ook deze stichting met een gerust hart de toekomst in. Bluedesk CRM voert bij Stichting Meedoen Mogelijk Maken een implementatie van Salesforce uit.

Open Universiteit

Open Universiteit
Naast implementaties biedt Bluedesk CRM ook onafhankelijke adviesdiensten aan. De Open Universiteit heeft Bluedesk CRM de opdracht gegeven om haar te helpen in het in kaart brengen van de processen rondom de Student Life Cycle en CRM en het applicatielandschap die deze processen ondersteunen.

Van Donge & de Roo

Van Donge & de Roo
De veelzijdigheid van Bluedesk CRM is bij Van Donge & de Roo wederom duidelijk aan het licht gekomen. Van Donge & de Roo heeft Bluedesk CRM in de arm genomen voor het optimaliseren van haar Salesforce omgeving door het maken van rapportages, het instrueren van gebruikers en het aanpassen van de inrichting zijn ze in staat om meer rendement te halen uit Salesforce. Ook voor optimalisatie van een bestaande Salesforce omgeving kunt u bij ons terecht.

Even voorstellen
Bluedesk CRM heeft verschillende keren vernomen dat men benieuwd is naar de personen achter onze organisatie. Om gehoor te geven aan die vraag hebben wij op onze website een nieuw onderdeel toegevoegd: Onze Medewerkers. Hier vindt u een overzicht van de medewerkers waar Bluedesk CRM uit bestaat.