Bluedesk CRM begeleidt KNGF Geleidehonden

Onlangs heeft KNGF Geleidehonden Salesforce in gebruik genomen en heeft Bluedesk CRM als specialist deze implementatie mogen uitvoeren.

Het vorige systeem van KNGF Geleidehonden voldeed niet meer aan de huidige wensen en was aan vervanging toe. KNGF Geleidehonden is op zoek gegaan naar een nieuwe oplossing die hen zou ondersteunen bij de huidige fondsenwervende processen. De nieuwe oplossing moest bovendien flexibel en uitgebreid zijn, zodat bedrijfsprocessen beter op elkaar aansluiten en er efficiënter gewerkt kan worden.

Salesforce wordt bij KNGF Geleidehonden gebruikt in combinatie met Converse van StepOrange. Converse is een app op het Salesforce platform, speciaal ontwikkeld op basis van best practices voor fondsenwervende organisaties.

Dankzij deze sterke combinatie heeft KNGF Geleidehonden een 360 graden inzicht in haar leden, donateurs en vrijwilligers. Daarnaast kunnen donaties, giften en betalingen eenvoudig geregistreerd worden in Salesforce. Zo kunnen wervingsacties efficiënter en effectiever ingezet worden.

Door de ingebruikname van Salesforce in combinatie met Converse en de expertise van Bluedesk CRM, is KNGF Geleidehonden klaar voor de toekomst.

Logo KNGF

Over KNGF Geleidehonden
Het is onze missie zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven te geven met een speciaal opgeleide hond. Een (geleide)hond vergroot hun bewegingsvrijheid en zelfstandigheid. KNGF Geleidehonden is van geboorte tot pensioen betrokken bij haar honden en expert op het gebied van hond en handicap.