Bluedesk CRM actief in Duitsland!

Een project dat voor Vion in 2008 ooit in Nederland begon, gaat dit jaar de grens over naar Duitsland. Waar 2014 in het teken stond van de migratie naar update.CRM, staat dit jaar in het teken van een uitrol naar de Duitse vestiging SALOMON FoodWorld®.

SALOMON FoodWorld® is een dochteronderneming van Vion Food Group, gevestigd in Großostheim, Duitsland. Voor Bluedesk CRM betekent dit dat haar consultants geregeld naar Duitsland zullen reizen. Gezien Engels voor de eindgebruikers geen taal is die veel wordt gebruikt is er omwille van de acceptatie gekozen om alle workshops en trainingen in het Duits te geven.

De nieuwe CRM oplossing moet ervoor gaan zorgen dat er een sterk partnership ontstaat tussen de buitendienst en de klant. Meer kennis van de klant helpt daarbij. Dankzij update.CRM wordt er een 360 graden klantbeeld ontwikkeld, hierdoor is verkoop buitendienst beter voorbereid tijdens het bezoeken van klanten en komen ze niet voor verrassingen te staan. Voorafgaand aan een afspraak is het mogelijk om via mobiele CRM eenvoudig de benodigde informatie te raadplegen, de ideale bezoekroute te plannen. Mobiele CRM maakt het mogelijk om tijdens een afspraak direct acties uit te zetten waardoor deze direct opgevolgd kunnen worden door collega’s.

Het gebruik van een CRM oplossing is nieuw voor SALOMON FoodWorld®, het systeem moet informatie verschaffen zodat er niet gezocht hoeft te worden in allerlei Excel bestanden of ordners naar informatie. Daarnaast moet eenvoud en gebruiksvriendelijkheid bijdragen aan het gebruik van de oplossing.  met als doel om de verkoopprocessen “in het veld” beter te kunnen opvolgen. Meer inzicht en sneller inspelen op situaties bij klanten moet er toe leiden dat er efficiënter gewerkt kan worden.

Bluedesk CRM is na een aantal succesvolle internationale CRM implementaties blij dat er weer een nieuwe internationale uitrol begeleid mag worden!

Vion FoodOver Vion Food Group
Vion Food Group is actief op het gebied van hoogwaardige voedingsmiddelen en ingrediënten voor mens en dier. Het productportfolio van Vion Food voorziet in vers varkensvlees en rundvlees, en daarvan afgeleide convenience-foodproducten. Alle producten worden via de retail, de industrie en de ‘out of home’ markt aan de consument aangeboden. De activiteiten binnen Vion Food zorgen voor toegevoegde waarde in de totale keten. Het leveren van deze toegevoegde waarde gaat hand in hand met de vraag en de behoeften van de consument.

Vion Food Nederland speelt met het assortiment vlees- en vleeswarenproducten in op de steeds veranderende vraag van consumenten en relevante trends. Trend zoals gezondheid en voeding, dierenwelzijn, eigen verantwoordelijkheid, duurzaamheid en regionale oorsprong.

Over SALOMON FoodWorld®
SALOMON FoodWorld® biedt een breed assortiment aan trendy en innovatieve hamburgers en fingerfood producten. Met het concept ‘ServEasy’ biedt SALOMON FoodWorld® kant en klare oplossingen met salades en warme gerechten.