Bluedesk CRM’s Michiel Vink wint Van Goghloop

Afgelopen zaterdag heeft Michiel Vink van Bluedesk CRM de halve marathon van Nuenen gelopen. Tijdens de Van Goghloop klokte hij een tijd van 1:13:57. Daarmee was Vink twee minuten te snel voor de Brit Clive Fitzpatrick, die zijn eerste wedstrijd in Nederland liep. Bij de tien kilometer was er succes voor Timothy Karanu, die een eindtijd van 32 minuten en 43 seconden realiseerde. De weersomstandigheden in Nuenen waren uitstekend.

Klik hier voor het originele persbericht van het Eindhovens Dagblad

Work hard, play hard is een mentaliteit van super hard werken, maar daarnaast tijd vrij maken om super hard te ontspannen en leuke dingen te doen.

Deze mentaliteit loopt als een rode draad door Bluedesk CRM, daarnaast stimuleren wij een gezonde levensstijl, er staat iedere dag vers fruit klaar en naar wens worden de boodschappen voor de lunch aangepast, indien iemand kiest voor een bepaald dieet.

Benieuwd naar onze organisatie?

Kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking en wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.