Bluedesk CRM wordt slimmer bij Buckaroo!

Bluedesk CRM heeft als Salesforce partner deelgenomen aan een kennissessie van Buckaroo op haar hoofdkwartier in Utrecht. Deze kennissessie draaide om de dienstverlening van Buckaroo en de integratie met Converse. Converse is de Goede Doelen App die is ontwikkeld door StepOrange op het Salesforce platform.

Binnen Converse kan er met de standaard Buckaroo koppeling eenvoudig alle incasso’s worden uitgevoerd. Door deze koppeling kan de stichting elke dag incasseren en ligt de keuze voor de incasso bij de donateur. Door deze keuze bij de donateurs en leden neer te leggen, bepalen zij wanneer de incasso voor hen uit komt, wat resulteert in een hoger percentage gelukte incasso’s. In het geval dat een incasso toch gestorneerd wordt, is het mogelijk om via PayperEmail snel en effectief, in uw eigen huisstijl per e-mail een verzoek te sturen om een betaling uit te voeren.

Buckaroo is sinds 2005 leverancier van betaaloplossingen in Nederland, gespecialiseerd in billing & payments voor bedrijven en online payments voor webwinkeliers. Met ruim 4.500 klanten en 200 (web) partners is Buckaroo de bepalende Payment Service Provider in Nederland. Zo behoren onder andere Staatsloterij, Pathé Theaters, Ziggo, Miss Etam, Centraal Justitieel Incasso Bureau, WoningNet, RTL Nederland en Vanilia tot de uitgebreide klantenkring van Buckaroo.