Nationale Vakdag Fondsenwerving 2013Op 21 november 2013 is het zover dan is de Nationale Vakdag Fondsenwerving. Dit is dé dag voor alle goede doelen en andere wervende non-profits, van universiteit tot theater, van ziekenhuis tot museum, van sport tot zorg. De Vakdag trekt jaarlijks zo’n 1500 bezoekers.

Binnen de fondsenwerving lijkt het wel alsof er de laatste jaren steeds meer bedreigende ontwikkelingen zijn ontstaan. Met de kennis die wordt opgedaan tijdens deze Vakdag worden bedreigingen omgezet in uitdagingen. Bluedesk CRM zal op het gebied van Customer Relationship Management haar steentje hieraan bijdragen.

De beursvloer is gevuld met 59 stands. Wij zijn samen met update Software Benelux te vinden op stand 29. Tijdens de beurs zullen we geïnteresseerde bezoekers informatie verstrekken over onze CRM dienstverlening op maat. Aan het einde van de dag zal er onder de bezoekers die een visitekaartje op onze stand achter hebben gelaten, een prijs geheel in lijn met onze dienstverlening, worden verloot.