Salesforce.com

Salesforce is marktleider in CRM. Force.com is het brede Cloud platform waar u zelf de gewenste functionaliteiten kunt bijschakelen gericht op Verkoop (Sales Cloud), Service (Service Cloud) en Marketing (Exact Target Marketing Cloud). De mogelijkheden van Salesforce zijn bijna eindeloos te noemen. De Sales Cloud is gericht op sales, klantrelaties opbouwen, uitbouwen en behouden. Dus CRM waarbij ‘de persoon’ (in de vorm van klant, lead, relatie, lid, donateur, vrijwilliger) echt centraal staat. Force.com zorgt ervoor dat u klaar bent voor de toekomst.

Cloud CRM

Cloud computing is in de afgelopen jaren bijzonder hard en snel doorgevoerd binnen allerlei vormen van bedrijf software waaronder CRM. Menig multinational maakt al gebruikt van Cloud oplossingen. Voor kleine en middelgrote ondernemingen is deze technologie de uitkomst om Cloud CRM-oplossingen efficiënt, flexibel en dus goedkoop in te zetten. In dezelfde adem met Cloud CRM wordt vaak ook SaaS CRM (Software as a Service) genoemd. Zoals water uit de kraan komt en stroom uit het stopcontact, zo heeft u ook via internet toegang tot uw CRM-software met Salesforce.

Social CRM

Mond-tot-mond reclame of het uiten van klachten op uw producten of diensten vindt niet alleen meer plaats op verjaardagen. Tegenwoordig worden meningen via social media en internet gedeeld. Hier wilt u natuurlijk meteen zicht op hebben, zodat u uw klanten optimaal kunt bedienen. Het platform van Salesforce biedt bouwstenen voor Social CRM, waarbij onder andere via een Listening Tool interactie met klanten ontstaat. Ook met Salesforce Chatter, het meeste toonaangevende sociale netwerk voor bedrijven, worden bedrijfsprocessen social gemaakt. Collega’s komen makkelijk met elkaar in contact, ongeacht functie of bedrijfsonderdeel. Dit bevordert onderlinge samenwerking en het delen van informatie.

Bluedesk CRM officieel partner van Salesforce

Wij zijn Salesforce Silver Cloud Alliance Partner. Dit betekent dat wij u optimaal kunnen bedienen bij het implementeren van Salesforce. Vanuit onze expertise binnen de non-profit (onderwijs, zorg, fondsenwerving) zijn wij trots dat we samenwerken met de Salesforce Foundation.

Vraag vrijblijvend advies aan