Mobiel werken is vandaag de dag een must om de concurrentie voor te blijven. Ongeacht de locatie hebben uw mensen toegang tot de online CRM-omgeving nodig. Onze CRM-oplossingen zijn webbased en te benaderen via alle gangbare browsers. Vandaag de dag zijn de laptops vervangen door tablets en smartphones. Daarom dient men ook via deze toestellen uw CRM-data makkelijk te kunnen benaderen.

CRM.pad: de CRM-app van Aurea CRM

Speciaal ontworpen voor de iPad is de CRM-app, ‘CRM.pad’, van Aurea CRM. Deze CRM-app biedt de voordelen van uw CRM-oplossing gecombineerd met de gebruiksvriendelijke en intuïtieve bediening van de iPad. Uw mensen hebben altijd de belangrijkste klantgegevens bij de hand; dit kan zowel offline als online. De CRM-app geeft u direct toegang tot de belangrijkste klantdata zoals contactgegevens, leads, taken en ordermanagement. In één oogopslag heeft u een overzicht van alle afspraken en taken. Ook de interactieve plattegrond toont klanten en prospects in uw directe omgeving. Werken met de CRM-app maakt de werkdag efficiënter en levert tijdbesparing op.

Lees meer over de mobiele CRM-oplossing in de casestudie van Truckland. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van de look & feel van onze CRM app.

Mobiele CRM


De naam zegt het al. CRM.mobile van Aurea CRM is speciaal ontwikkeld voor smartphones. Mobile CRM is handig voor onderweg. Uw mensen kunnen ongeacht hun locatie snel en eenvoudig bij de juiste informatie. Met de online CRM-toegang tot uw klantgegevens kan men simpel contacten opzoeken en direct vanuit de applicatie bellen. Ook het invoeren van nieuwe afspraken en inzicht in leads maken het voor verkoop of service een stuk makkelijker met mobile CRM. De webbased applicatie ondersteunt de meest gangbare besturingssystemen en een breed scala aan smartphones.

Mobiele CRM bij Truckland“Tot twee jaar geleden bestelden we nog papieren agenda’s. Nu ervaren de accountmanagers het gemak van de nieuwste technologie. Klantrelaties, CRM, afsprakenbeheer, planning, e-mail, alles op de iPad. CRM.pad is niet meer weg te denken uit het dagelijks werk van onze accountmanagers.”

Maarten Homburg, Marketing Manager bij Truckland Noord-Holland

CRM.pad

  • Online & offline gebruik
  • Productief gebruik van reis- en wachttijden
  • GPS-ondersteuning & Google maps
  • Installatie, synchronisatie en veiligheid
  • Intelligente filter- en zoekfunctie

 

Mobiele CRM

  • Eenvoudig en snel toegang tot CRM
  • Webbased applicatie
  • Ondersteunt vele browsers
  • Inzetbaar op veel smartphones
  • Secure Socket Layer (SSL)

 

CRM.pad van Aurea CRM is Reddot Design Award winner


CRM app reddot design award

De winnende applicatie onderscheidt zich van andere Enterprise systemen door vormgeving, intuïtief gebruik en snelle toegang tot klantgegevens. Ook de contextafhankelijke navigatie en de flexibele userinterface sprongen in het oog van de jury.

Meer weten over de online CRM-mogelijkheden binnen uw bedrijf?


Maak vrijblijvend een afspraak